Care este culoarea anului 2020? O vom vedea peste tot!

Dacă în 2019 culoarea-vedetă a fost living coral, pentru anul 2020, specialiștii de la Institutul Pantone au ales o nuanță clasică, mai rece, dar care cu siguranță va face furori. Este culoarea anului 2020 și o vom vedea peste tot.

Celebrul Institut Pantone și-a făcut un obicei ca, de 20 de ani, să aleagă culoarea dominantă a fiecărui an. Astfel, nuanța aleasă de specialiști este ulterior regăsită în industria modei, în designul interior sau chiar în zona de beauty, reprezentând o adevărată sursă de inspirație pentru cei care activează în special în industriile creative.

Care este culoarea anului 2020? O vom vedea peste tot!

Culoarea anului 2020, conform celor de la Institutul Pantone, este albastrul clasic. Această nuanță a fost aleasă pentru că inspiră calm, încredere și pentru că, după părerea specialiștilor, albastrul este culoarea care evidențiază o bază sigură, stabilă pe care pot fi construite lucruri mărețe.

culoarea anului 2020

Mai mult decât atât, albastrul clasic oferă eleganță, simplitate, este o culoare odihnitoare și care induce un sentiment de liniște și pace spirituală.

Cum aleg cei de la Institutul Pantone culoarea fiecărui an?

Când vine vorba despre alegerea culorii dominante a unui an, cei de la Institutul Pantone iau în calcul o mulțime de factori. În procesul de selecție, specialiștii analizează tendințele actuale și se inspiră din diferite zone, în special din industria de divertisment, design, călătorii sau stiluri de viață.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Abia acum s-a aflat! Cine a uitat paharul de cafea care a apărut în episodul din Game of Thrones'?

Cum arată cea mai frumoasă fetiță din lume? Are doar 6 ani, dar este deja celebră în lumea modei!

Cum trebuie curățată lenjeria intimă pentru a scăpa de bacterii? Iată la ce temperatură trebuie să o speli!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse