Care este culoarea anului 2018. Specialiștii au anunțat nuanța pe care o vom admira peste tot în anul ce urmează

culoarea anului 2018

culoarea anului 2018

2018 este tot mai aproape și deja se fac previziuni despre tendințele anului ce urmează. În materie de culori, specialiștii au făcut publică nuanța care va domina anul 2018 și pe care o vom putea admira peste tot.

Pentru că mai este foarte puțin până vom trece în noul an, Institutul Pantone a anunțat care este culoarea anului 2018 și care este semnificația acesteia.

Care este culoarea anului 2018?

În anul 2018, culoarea vedetă va fi ultra violetul. Aceasta este nuanța pe care o vom regăsi în modă, design interior sau artă. Această culoare este una puternică și a fost aleasă de cei de la Institutul Pantone , autoritatea internaţională în ceea ce priveşte culorile şi sistemele de culori, potrivit mediafax.ro.

Ultra violetul este o nuanță care iese cu ușurință în evidență și care exprimă originalitate, ingeniozitate și promovează o gândire orientată către viitor. Această culoare este ușor misterioasă și atunci când este combinată corect, ea poate crea o serie de contraste spectaculoase.

Fie că vorbim despre modă, fie că facem referire la decorațiunile interioare, ultra violetul se va regăsi în mai toate domeniile și își va pune amprenta asupra anului 2018.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

3 coafuri care îți stau bine cu căciulă. Vei arăta perfect în zilele friguroase de iarnă

3 alegeri vestimentare care te îmbătrânesc

Ce poți să faci pentru ca dresurile tale să nu se mai rupă? Acest truc funcționează de fiecare dată

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse