Capitala „îmbracă” haine de sărbătoare! Trei milioane de beculețe de Crăciun cu motive tradiționale se aprind pe 1 decembrie

De mâine Bucureștiul „va îmbrăca' straie de sărbătoare. Pe data de 1 decembrie, la ora 19:10 se va aprinde iluminatul festiv de sărbători în Capitală. Vor fi trei milioane de beculețe de Crăciun, care se vor aprinde din Piața Constituției, acolo unde va fi organizat Târgul de Crăciun.

Anul acesta intrăm în Anul Centenar (100 de ani de la Marea Unire), așa că tema iluminatului de sărbători va fi una specială. Aceasta este inspirată din tradițiile românești.

Prin oraș vom regăsi figurine luminoase inspirate din tradițiile româneștii, și anume ie, clop, horă și motive tradiționale românești, potrivit libertatea.ro. Peste trei  milioane de beculețe de tip LED vor împodobi Capitala cu ocazia Sărbatorilor de iarnă. Anul acesta traseul iluminatului festiv însumează peste 33 de kilometri și cuprinde 59 de locații din București.

Peste 100 de căsuțe în la Târgul de Crăciun din Piața Constituției

Pe 1 decembrie se va deschide și Târgul de Crăciun din Piața Constituție, Bucharest Christmas Market, care va putea fi vizitat până pe data de 27 decembrie. Acesta este organizat de Primăria Municipiului București prin Creart. Vizitatorii târgului vor găsi o zona gastronomică variată cu produse specific românești, un târg de meșteșuguri și produse tradiționale cu peste 100 de căsuțe.

Târgul poate fi vizitat în perioada 1 – 27 decembrie, în fiecare zi, între orele 10:00- 22:00. Mai mult, anul acesta, Primăria Capitalei va deschide în premieră un târg de Crăciun în Piața Victoriei.

De asemenea, în premieră, anul acesta, Primăria Capitalei deschide un târg de Crăciun în Piața Victoriei.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Când se aprind luminițele de Crăciun în București? Primarul Capitalei a făcut anunțul mult așteptat

Când este Crăciunul 2017 pe rit vechi?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri