Când gusturile nu se discută: deschide galeria ca să te șochezi!

Se spune că gusturile sunt o chestiune personală și că nu se discută pe marginea lor. Pe de altă parte, trebuie să cădem de acord că anumite lucruri arată, obiectiv, oribil, pe orice scară a valorilor le-am pune. Cu toate acestea, în ciuda lipsei de gust iese la iveală originalitatea și măiestria uimitoare cu care au fost realizate aceste… idei.

7-61c1ed20a6828__700SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 10

Simțul pentru estetică nu trebuie neapărat să se suprapună cu creativitatea sau cu abilitățile unei persoane. Anumite talente pe care le avem sunt izvorâte din mici plăceri nevinovate și învățate de noi personal pentru distracția proprie. Iar comunitatea care judecă dacă ceva este de bun gust sau lipsit de gust este profund subiectivă și de nișă.

În comunitățile mici cu o definiție restrânsă a „gustului', nivelul de referință poate fi mai mic iar judecățile mai numeroase. Pe internet selecția e mai largă și ești expus și la o selecție mai numeroasă de abilități și tehnici executate la un nivel înalt.

Frumusețea, în opinia consumatorilor de internet, este plictisitoare. În timp ce, urâțenia este incitantă, proaspătă și captivantă. Și cu siguranță iese în evidență în fluxurile de rețele sociale. Pe măsură ce dragostea noastră pentru urâțenie continuă să crească, granița dintre urât și frumos devine puțin neclară.

Postările care sunt drăguțe, amuzante, lejere vor fi înlocuite cu cele care vor fi la graniță, pe sârma bunului gust sau ambigue. Și vorbind despre lucruri (literalmente) fără gust, această goană după imagine a afectat chiar și mâncarea. . Unii bucătari uită că de fapt ei fac mâncare, așa că se concentrează asupra esteticii preparatelor. Mâncărurile ar putea părea impresionante, dar sunt greu de mâncat. Dificil de savurat. Sunt doar o imagine…

Foto: Bored Panda

Citeste și:

N-ai mai plâns demult? Uită-te la imaginile…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse