Campania pentru Sanatatea Sanilor

Campania pentru Sanatatea Sanilor

Maria Diculescu, actrita
Editori si redactori ai celor mai importante reviste din Romania, voluntari ai campaniei, invingatoare in lupta impotriva cancerului, specialisti oncologi, reprezentanti ai Fundatiei Renasterea si ambasadori ai campaniei noastre au fost alaturi de noi la prima intalnire sub umbrela Petrecerii Roz. In cadrul petrecerii am vorbit cu optimism, cu dedicare, cu seriozitate despre cancerul la san si despre modalitatea in care fiecare dintre noi se poate implica in lupta impotriva acestei maladii.

Am vorbit despre harta donatiilor Avon si despre dorinta noastra a asigura tuturor femeilor acces la investigatii medicale, despre proiectul de diagnostic mobil in parteneriat cu Fundatia Renasterea si despre viitoarele donatii din luna octombrie.

La sfarsitul intalnirii noastre cei 35 de participanti au facut alaturi de noi promisiuni incarcate de mare raspundere: vor indemna femeile din viata lor sa mearga la control, vor sustine strangerea de fonduri si vor duce mesajul nostru mai departe.

Dincolo de lupta impotriva cancerului la san, suntem angajati in lupta impotriva atitudinilor care duc la ignorarea simptomelor bolii „Mie nu mi se poate intampla”. Pacientele nu merg la doctor preventiv, ci doar daca simt ca se intampla ceva grav. Descoperit in faza incipienta (stadiul 0 sau 1), cancerul de san poate fi vindecat in proportie de 94%.

De 9 ani, Avon sustine proiecte privind sanatatea femei prin Campania pentru santatea sanilor, oferind donatii de peste 1,6 milioane de dolari catre institute de oncologie din Cluj, Iasi, Bucuresti si Timisoara.

Impreuna putem reduce numarul victimelor cancerului la san.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri