Cadoul ideal pentru băieți: un robot mai mult decât s-ar putea crede!

Dacă noi, oamenii mari, trăim mici provocări de zi cu zi ancorate în realitate, băieții au parte de aventuri uimitoare cu roboții lor preferați pe Cybertron, planeta Transformers.

Iar dacă anul acesta ești Moș Crăciun pentru un băiețel pasionat de lumea Transformers și de roboții care se transformă, îți recomandăm să-i lași sub brad cel mai nou set de joacă: Allspark Cube Tech.

Poți alege Autobotul sau Decepticonul preferat al celui mic, iar dacă nu îl știi, nu îți face griji. Poți opta pentru unul dintre cei mai îndrăgiți: Optimus Prime, Bumblebee sau Megatron.

Cum funcționează: setul conține figurina care se transformă în mod vehicul sau robot, cubul magic Allspark și un cablu de alimentare USB, pentru ca aventura să fie mereu plină de energie! În momentul în care cubul este introdus în pieptul figurinei, aceasta scoate lumini, sunete și spune fraze celebre din luptele roboților. O adevărată aventură!

În plus, odată ce cel mic are deja cubul, poate primi și alte figurine din aceeași gamă care se pot alimenta tot cu el. Astfel, băiețelul își poate imagina zi de zi alte noi aveturi alături de toți roboții lui preferați!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse