Cadou de Valentine’s Day: O parte din celebra insulă în formă de inimă din Croația este de vânzare

Insula croată unică în formă de inimă Galesnjak, supranumită Insula Îndrăgostiților, este situată în canalul Pasman, între insulele Pasman și orașul Turanj de pe continent, iar acum o parte din ea este scoasă la vânzare.

13 milioane de euro costă 30.000 de metri pătrați de teren pe insula Galesnjak, de 142.000 de metri pătrați, scrie Reuters.

„Interesul este relativ mare deocamdată, iar cel mai serios interes a fost manifestat de unele fonduri de investiții. Eu nu am o agenție imobiliară, doar îi ajut pe proprietari cu vânzarea. Este vorba despre patru parcele conectate de mai mulți proprietari cu o suprafață totală de aproximativ 32-33 de mii de metri pătrați. Pe terenul respectiv există maquis și pe vremuri erau măslini. Toate actele de proprietate sunt în regulă, iar proprietarii sunt înregistrați. Proprietarii sunt din Mrljan de pe insula Pašman. Proprietarii restului insulei nu au fost interesați să vândă. Conform legii actuale, se poate construi și cultiva măslini. Prin urmare, investiția poate fi cu siguranță rentabilă', a declarat, pentru Zadarski.hr, Silvestro Kardum, reprezentantul vânzătorului, potrivit Croatia Week.

Heart shaped island of Galesnjak in Zadar archipelago aerial viewSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Pe anunț se precizează că terenurile de vânzare sunt situate la aproximativ 500 de metri de coastă.

„Poți face ceva cu adevărat unic cu această proprietate, mai ales când ai în permanență oaspeți cu iahturi parcate, precum Beyonce și Jay Z (Beyonce chiar și-a sărbătorit odată ziua de naștere acolo), Jeff Bezos, Michael Jordan etc., pentru că, la urma urmei, cine nu ar veni să viziteze singura insulă maritimă din lume care are în mod natural forma unei inimi?”, se arată în anunț, adăugând că una dintre sugestiile pentru potențialii cumpărători este deschiderea unui OPG (afacere agricolă).

„O fermă agricolă care poate fi exploatată pe o suprafață de trei hectare. În plus, se pot construi 400 de metri pătrați de clădiri supraterane și 1.000 de metri pătrați de clădiri subterane. Ceea ce reprezintă o oportunitate excelentă pentru turismul de elită agricolă cu o vilă și/sau un restaurant și un depozit mare pentru măsline, vin și alte ierburi…”

Insula Galešnjak din canalul Pašman este una dintre cele mai ușor de recunoscut insule croate și a fost inclusă în multe liste “best of”… În 2019, oamenii de știință de la Departamentul de Arheologie al Universității din Zadar au descoperit că oamenii au trăit acolo acum mai bine de 7.000 de ani”, se arată în anunțul care a devenit un succes pe rețelele de socializare.

Vezi și: Ce înseamnă că un oraş este capitală culturală europeană

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri