Bucură-te de focurile de artificii din noaptea de Revelion împreună cu cei mici

Artificii

Artificii

Mai e puțin până la Revelion și cu siguranță copiii abia așteaptă să privească focurile de artificii în noaptea dintre ani. Pentru cei mai mici, e una dintre ocaziile în care au voie să stea treji „până târziu, așa că, noi, părinții trebuie să facem un exercițiu de imaginație pentru ca juniorii să aibă o seara cât mai memorabilă.

Dacă alegi să petreci Revelionul în strada și vei merge cu micuții la spectacolul de artificii din oraș, e bine să știi, înainte de toate, ce reguli de siguranță să respecți și cum să previi eventualele accidente.

Citeşte şi Află care va fi culoarea anului 2017

Bucură-te de focurile de artificii din noaptea de Revelion

  • Pregătește-ți copiii din timp. În zilele dinaintea nopții cu pricina încearcă să vorbești cu cei mici despre ce urmează să se întâmple, descriindu-le ce urmează să vadă și să audă. Copiii pot deveni neliniștiți în preajma zgomotelor puternice.
  • Fă-ți un plan B. Stați aproape de ieșiri. În mulțimi de oameni și pe întuneric, copilul tău s-ar putea să se sperie și să vrea să plece. La început poți să încerci să-i distragi atenția, însă dacă nu funcționează, casa vă cheamă.
  • Distracții inofensive În locul focului de artificii, de ce să nu-i oferi copilului tău vechile și micuțele bețe fosforescente din copilăria noastră care sunt mult mai sigure – le dă un aer festiv și sunt și mai sigure, astfel, le oferi și nervilor tăi o pauză.

 Articol de Lăcrămioara Tiriblecea

Citeşte şi Începe anul nou în forță! Respectă 10 pași simpli, iar dorințele ți se vor împlini în 2017

Sursa foto: pixabay.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse