Black Friday 2016 – Află de unde poţi cumpăra un aparat foto

Urmăreşti de mult timp să îţi cumperi un aparat foto la preţ accesibil? Află că a început numărătoarea inversă pentru Black Friday 2016. Mult aşteptatul eveniment începe pe 18 noiembrie.

Fotografa

18 noiembrie, Start Shopping, Start Black Friday

De aici poţi achiziţiona printre multe alte lucruri (cosmetice, cărţi, city break-uri, haine şi încălţăminte, parfumuri, telefoane, tablete, laptopuri, televizoare, jucării pentru copii, bijuterii, mobilă, articole sportive) – aparatul foto la care visezi de foarte mult timp, însă nu v-a permis bugetul.

Vorbim aici despre un aparat foto potrivit nevoilor tale, ori despre un obiectiv pentru el şi alte accesorii precum: husă, lentile, rucsac. De asemenea, poate îţi doreşti o cameră video cu care să imortalizezi fiecare clipă petrecută alături de familie.

Citeşte şi De unde poți achiziționa produse cosmetice și naturiste la reducere, de Black Friday

Black Friday, un eveniment importat de la shoppingului american

Black Friday în traducere liberă, Vinerea Neagră a cumpărăturilor făcute cu cap.  De ce spunem că sunt făcute astfel?Pentru poţi compara preţurile şi apoi cumperi produsul dorit, însă la cel mai mic preţ.

Acest eveniment dedicat reducerilor foarte mari a fost preluat ca şi alte sărbători (gen, Halloween sau Valentine’s Day) de la americani. La ei Black Friday se întâmplă în fiecare an în ultima zi de vineri a lunii noiembrie.

Eşti pasionat de fotografie şi îţi doreşti de ceva timp să îţi cumperi un aparat foto mai performant, de exemplu să faci trecerea de la un aparat foto cu obiectiv compact numit şi “săpunieră”, la un DSLR care are un obiectiv tot interschimbabil sau poate vrei un mirrorless.

Fă cadou un aparat foto

Pentru că tot se apropie cu paşi repezi perioada sărbătorilor de iarnă, ai putea să te documentezi pe site-urile magazinelor participante pe 18 noiembrie, la Black Friday. Vezi unde găseşti produsul dorit la cel mai bun preţ, vezi dacă mai primeşti ceva pe lângă el, spre exemplu, o husă, poate o lentilă foto.

Lista magazinelor participante la Black Friday de unde poţi cumpăra aparate foto şi accesorii

Citeşte şi Din 10 noiembrie ai un nou stilist personal: Departmentstore.ro

Sursa foto: 123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Diverse