Bittman: “Le doresc românilor să gândească cu mintea lor. Nu vi se pare că e o manipulare?”

Bittman: “Le doresc românilor să gândească cu mintea lor. Nu vi se pare că e o manipulare?”

Seria declarațiilor lui Dan Bittman continuă. Acesta a spus, într-un interviu acordat unui post de televiziune, că nu este împotriva măştii şi că a respectat măsurile impuse. Ceea ce pe el îl intrigă mai tare este faptul că autorităţile române acţionează în mod haotic şi că nu au reuşit să facă nimic clar toată vara.

„În România e foarte ușor să discreditezi pe oricine. Nu sunt împotriva măștii și a niciunei măsuri coerente. Virusul nu te omoară așa… nu e letal. Cred că trebuie sa lămurim lucrurile. Uniunea Europeană e un eșec după părerea mea. Când a fost acum sa închidem, am închis fiecare pentru țara noastră. Sunt un om care a respectat legea. O respect în continuare. Trebuia sa ne zică din prima. Asta e viața voastră. 10 ani așa o ducem. Noi acum sunt in război. Nu avem o listă. Am înnebunit, am început să facem măști abia după o lună de zile', spune Dan Bittman.

Părerea artistului este că încă de la debutul pandemiei, autorităţile nu au făcut nimic concret.

Bittman: “Le doresc românilor să gândească cu mintea lor. Nu vi se pare că e o manipulare?”

„La bani e cea mai mare problemă. Din miliardele promise de Cîţu și președinte nu s-a făcut niciun spital. Ce ne-a oprit o vară întreagă să facem ceva? Mai e o chestie. Toată treaba e fluidă. Lucrurile se schimbă de la oră la oră. Suntem praf, asta știam. Mă uit la oamenii care au ochelarii aburiți. Acolo e clar, când se aburesc ochelarii. Pe acolo iese covidul. Covidul nu stă la 1 metru jumate, covidul e în aer', a adăugat artistul.

Citește revista Avantaje ediția de noiembrie aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-noiembrie-2020/#pagina-1

Manipularea României

Acum câteva zile, Bittman a declarat că miza majoră este a celor care fac achiziții importante fără a organiza licitații, în felul acesta se creează o manipulare a românilor.

„Miza este achiziționarea a tot felul de drăcii fără licitație, și poliția e mulțumită că e lumea liniștită. Unii stau acasă, primesc o parte din salariu. Le doresc însă românilor să gândească cu mintea lor […] Nu ți se pare că e o manipulare? Sunt patru-cinci-zece oameni cu afaceri de miliarde, care știu exact ce vor […] Varianta mea de a gândi este una singură. Îmi iau informațiile din statistică, sunt inginer, sunt lucruri care se bat cap în cap. Realitatea de pe stradă contrazice statistica”, a conchis solistul trupei Holograf.

Foto: Facebook 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri