Noi restricții: Cuplurilor și familiilor li se va interzice să facă împreună cumpărături!

Noi restricții: Cuplurilor și familiilor li se va interzice să facă împreună cumpărături!

Începând de mâine, 6 noiembrie, cuplurilor și familiilor li se interzice să facă împreună cumpărături de la supermarketuri. Această măsură este pentru a evita cozile și pentru a menține distanțarea socială.

Regula va fi pusă în aplicare inclusiv de Sainsburys, Tesco și Waitrose. Supermarketurile au reamintit britanicilor pentru a ajuta măsurile de distanțare socială ar fi de preferat să meargă doar un singur membru al familiei la cumpărături, scrie Daily Mail.

Magazinele din întreaga țară au impus o serie de reguli pentru a păstra cumpărătorii în siguranță înainte de cea mai recentă carantină, care intră în vigoare în Anglia la miezul nopții diseară.

Aldi, Morrisons și Tesco au împărtășit anterior detalii despre orele de cumpărături prioritare pentru persoanele în vârstă și lucrătorii din sistemul medical, care par să rămână în vigoare pe parcursul celor patru săptămâni de restricții.

Sainsbury’s le-a amintit clienților să meargă singuri la cumpărături ori de câte ori este posibil, în încercarea de a reduce cozile și de a ajuta distanțarea socială în interiorul magazinelor sale.

Citește revista Avantaje ediția de noiembrie aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-noiembrie-2020/#pagina-1

Într-o declarație, CEO-ul Simon Roberts a spus: „Unde este posibil, vă rugăm să trimiteți un singur adult per gospodărie atunci când faceți cumpărături la noi. Acest lucru ne va ajuta să gestionăm numărul de persoane din magazinele noastre și să se poată face cumpărăturile mai rapid și mai ușor.'

O notificare pe site-ul supermarketului adaugă: „Echipele noastre din magazine vor cere grupurilor cu mai mult de un adult să aleagă un adult pentru a face cumpărături și le vor cere celorlalți să aștepte. Copiii sunt bineveniți dacă nu pot rămâne acasă.'

Noi măsuri până pe 2 decembrie 2020

Boris Johnson, premierul britanic a anunțat măsurile în vederea limitării răspândirii Covid-19. Se recomandă evitarea călătoriilor care nu sunt necesare, excepție făcând deplasările pentru cumpărături de produse necesare, pentru îngrijirea copiilor sau a vârstnicilor, deplasarea la serviciu (dacă nu se poate desfășura de acasă activitatea). De asemenea, vor fi permise exercițiile fizice (alături de persoane din familie sau cu maxim o persoană din altă familie) și mersul la școală, universitate.

Evenimentele, precum înmormântările vor fie permise doar cu participare a max. 30 de persoane. Ceremoniile de căsătorie sau pentru parteneriate civile vor fi permise doar în situații excepționale.

Întâlnirile dintre persoane din familii diferite vor fi interzise atât în interior, cât și în spațiile publice, cu câteva excepții: se va menține distanțare socială de 2 metri și va fi permisă recreerea în parcuri, pe plaja, în grădinile publice sau în locurile de joacă.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri