Dan Bittman continuă cu declarațiile. Îl atacă pe Arafat: ”Să-mi vorbească frumos!”

Dan Bittman continuă cu declarațiile. Îl atacă pe Arafat: ”Să-mi vorbească frumos!”

Dan Bittman a făcut, săptămâna trecută, numeroase declarații referitoare la criza sanitară din România. Acesta și-a exprimat liber părerea și susține că numărul de noi cazuri zilnice este unul departe de adevăr.

Miercuri seară, cântărețul a fost prezent în emisiunea live moderată de Cristi Brancu, pe contul său de Youtube. Liderul trupei Holograf a declarat că se simte atacat în urma declarațiilor sale care au creat controverse și au fost puternic mediatizate.

Cristi Brancu a declarat că în urma discuției cu Bittman, i-a înțeles punctul de vedere și nu i se mai pare scandalos așa cum a fost prezentat până acum.

„Este genial cine a inventat acest virus și l-a aruncat pe piață. Eu aș fi mers pe mai multă normalitate, mai multă reținere față de aceste știri alarmante. Domnul Arafat să-mi vorbească frumos, nu așa cu degetul, pentru că suntem egali.

Am stat în primele luni în casă…80.000 de români au plecat la sparanghel. Nu poți să sfidezi poporul și să ai pretenția ca poporul să te asculte. Dacă o să mă calce într-o zi o mașină, să știi de ce m-a călcat, am deranjat prea mult…Nu mă mai luați de prost. Noi trăim într-o frică permanentă'.

„Nu vă zic să nu purtați mască'

„Nu vi se pare puțin ciudat că din 200.000 de infectări, 169.000 și ceva sunt vindecați? Cred în virusul acesta că este foarte periculos. Probabil cu toții vom trece prin el. Dar sunt curios câți români vor face vaccinul', a mai declarat Bittman referitor la cifrele înregistrate în România și oferite de Grupul de Comunicare Strategică.

„Eu nu sunt idiot să vă zic că nu cred în COVID sau să nu purtați mască. Dar masca aia nu poate să oprească tot. În construcții oamenii încă lucrează, nu poartă nimeni mască. Acolo nu mai e COVID? Doar în școli e COVID? Haideți să nu mai fim alarmiști. Să trăim frumos, să nu ne mai fie frică. În rest, ne protejăm cum putem mai bine', a continuat artistul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete