Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru îți spune cum să te aperi de deochi

cum sa te aperi de deochi

Invitată într-o emisiune televizată, celebrul bioenergoterapeut Lidia Fecioru a vorbit despre deochi, despre energii negative și despre cum ne putem apăra de acestea.

cum sa te aperi de deochi

Dacă vrei să afli cum să te aperi de deochi, nu trebuie decât să parcurgi rândurile următoare.

Despre deochi, în accepțiunea Bisericii

Deochiul este o putere considerată magică pe care cei superstițioși o atribuie unor oameni, despre care cred ca îi pot îmbolnăvi pe cei asupra cărora își ațintesc privirea.

Conform www.crestinortodox.ro, Sfântul Vasile cel Mare ar fi zis că deochiul nu este altceva decât o acțiune a diavolului săvârșită de oamenii invidioși. Pentru că, nu-i așa, diavolul îi pizmuiește pe cei care fac bine.

Învățătura bisericească ne spune că deochiul poate vătăma pe oricine care este lipsit de apărare. Iar cei lipsiți de apărare sunt cei care nu se roagă, nu postesc, nu se spovedesc, nu se împărtășesc și, de asemenea, nu iau parte la viața liturgică.

Conform www.crestinortodox.ro, cea mai bună metodă de a alunga deochiul este rugăciunea. Biserica Ortodoxă are chiar o rugăciune specială împotriva deochiului.

Citește și De la părintele Ilarion ARGATU ne-a rămas cea mai puternică RUGĂCIUNE pentru DEZLEGARE de BLESTEME. Cum trebuie s-o spui

Despre deochi, în accepțiunea bioenergoterapeutului Lidia Fecioru

Conform Lidiei Fecioru, deochiul este, de fapt, un furt de energie de la persoana care este deochiată. Adesea, deochiul este atât de puternic încât poate provoca moartea persoanei deochiate.

Vampirul energetic, cel care deoache, deseori o face inconștient. Furtul de energie are loc atunci când vampirul energetic privește persoana din fața lui cu invidie, răutate sau, dimpotrivă, cu admirație. Pe parcursul vieții, acesta își va da seama de puterea cu care a fost înzestrat.

Au capacitatea de a deochia acele persoane care au fost întoarse de la sân cand erau bebeluși. Cele mai sigure victime' ale vampirilor energetici, adică persoanele cele mai predispuse să fi deochiate, sunt cele care au aura foarte subțire (este vorba despre cei predispuși la depresie, anxietate și la alte tulburări emoționale) sau cele care nu au cifra 2 în data de naștere.

Cum să te aperi de deochi

Lidia Fecioru susține că una dintre cele mai sigure metode să te aperi de deochi este să-ți imaginezi că te îmbraci într-un glob de oglindă, însă cu oglinda în afară. Semnificația acestei protecții este aceea că deochiul se va întoarce la cel care a deochiat chiar cu putere dublă.

De asemenea, bioenergoterapeutul mai vorbește despre o a doua metodă, la fel de eficientă, a cărei punere în practică necesită un grad mai mare de concentrare. Cel deochiat trebuie să-și imagineze că prinde soarele în mână și și-l așază pe plexul solar, acea zonă din centrul corpului, numită și „creier emoțional'.

Invitat în aceeași emisiune, numerologul Mihai Voropchievici a adăugat că alte metode de ținere la distanță a deochiului sunt purtarea de pietre precum turmalina sau sodalitul, purtarea unei cruciulițe, ținerea palmelor împreunate și poziția picior peste picior.

Citește și Ce se întâmplă, de fapt, când ești blestemat sau ți se fac vrăji 

Tu ce crezi? Există sau nu deochi? Acum că ai aflat cum să te aperi de deochi, ne poți spune dacă mai cunoști metode prin care să-l poți ține la distanță?

Sursa foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri