Bicarbonatul de sodiu tratează cancerul de piele? Cum a procedat femeia aceasta

O femeie din Canada susține că a reușit să trateze cancerul de piele al mamei sale cu ajutorul bicarbonatului de sodiu și încă două ingrediente ieftine și ușor de găsit. Iată cum a procedat:

bicarbonat-sodiu-borcan

 foto bicarbonat de sodiu Shutterstock

Kyneret Azizo, o femeie din Canada, susține că și-a vindecat mama de cancer de piele de tipul carcinom bazocelular. Acesta nu este la fel de agresiv precum melanomul și nu este letal, însă lăsat netratat poate distruge țesuturile din jurul zonei în care se dezvoltă.

Mama canadiencei suferea de carcinom bazocelular de câțiva ani și deja fusese operată de două ori, însă tumora tot reapărea pe scalp. După a doua operație au hotărât să încerce bicarbonatul de sodiu, iar femeia susține că a avut efecte uimitoare și carcinomul a fost tratat.

Kyneret Azizo a povestit cu detalii cum a reușit să-și vindece mama, folosind amestecul următor: ulei de cocos organic, bicarbonat de sodiu fără aluminiu (se poate cumpăra din farmacii sau on-line) și un unguent cu antibiotic pe care l-a aplicat pe zona afectată doar pe timpul nopții.

A amestecat o parte ulei de cocos lichid cu o parte bicarbonat de sodiu până s-a format o pastă omogenă, pe care a aplicat-o direct pe zona afectată – pasta trebuie lăsată cât mai mult timp posibil acolo, fără frecare, doar aplicare. Dacă se află într-o zonă unde pasta nu ar sta, poți pansa cu tifon steril.

Mai mult, Kyneret a povestit și cum a aplicat pasta din bicarbonat de sodiu și ulei de cocos pentru a trata carcinomul bazocelular: în prima săptămână de trei ori pe zi, în a doua săptămână câte două aplicări pe zi, iar mai departe cu o singură aplicare, până ce se vindecă în totalitate – atenție! Chiar dacă la suprafață dispare rana, canadianca susține că tratamentul trebuie continuat, deoarece carcinomul are rădăcini adânci.

Înainte de fiecare aplicare, zona trebuie curățată și dezinfectată foarte bine, iar aplicările se vor face folosind ustensile sterile și mănuși de unică folosință.

Mergi la doctor!

Chiar dacă poți găsi pe Internet numeroase tratamente alternative, este foarte important să mergi la doctor, pentru o părere avizată, pentru că există posibilitatea ca un tratament alternativ să nu funcționeze pentru tine și, din contră, să agravezi situația.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate