Bianca Drăgușanu, gafă memorabilă: a înțeles complet greșit mesajul unei melodii

Bianca Drăgușanu, gafă memorabilă: a înțeles complet greșit mesajul unei melodii

Bianca Drăgușanu a făcut o gafă memorabilă. Vrând să-și exprime dezaprobarea față de mesajul transmis de versurile unei melodii internaționale, vedeta tv a făcut un comentariu care a stârnit amuzamentul tuturor celor care i-au auzit mesajul.

Ea a publicat pe contul de Instagram câteva clipuri în care și-a exprimat dezacordul față de versurile melodiei „7 rings', interpretată de Ariana Grande. „E cea mai proastă melodie din Univers', a subliniat Bianca.

Potrivit wowbiz.ro, mărul discordiei a fost versul „I want it, I got it' (“Îl vreau, îl am”), care face referire la faptul că artista își poate permite să-și cumpere tot ce-și dorește. De altfel, întreaga melodie vorbește despre bani. Bianca, însă, a fost indusă în eroare de versul de mai sus și a crezut că este vorba despre… bărbați.

Bianca Drăgușanu, gafă memorabilă: „Ia-l, făi, și fă ce vrei cu el!'

Auzi melodie! < < Il vreau, îl am! > >  Cred că este cea mai proasta melodie din Univers care există. < < Îl vreau, îl am! > >  Să mori tu?! Hai că traficul ăsta a devenit o sursă de inspirație pentru mine majoră! Și când zic majoră, zic majoră, știți ce zic?”

Bianca nu s-a putut abține să atace, cu această ocazie, tinerele care fac abuz de filtrele de Instagram și Snapchat și datorită cărora, crede vedeta, au succes la bărbați: “Mi se par foarte tari filtrele astea de Instagram și Snapchat. Stau și mă gândesc că, dacă nu ar fi, unele dintre voi ar trebui să cântați melodia asta dinainte invers:  < < Îl vreau, dar nu îl am > >  sau  < < Îl vreau, îl am, dar dimineața când mă trezesc s-ar putea să nu îl mai găsesc > > . Mi s-a pus pata! (…) Să revenim la melodia anterioară… Ia-l, făi! Ia-l și fă ce vrei cu el! Bine, vorbesc la modul general, nu la soțul meu. Îl vrei, ia-l! Cu filtru sau fără filtru, ai înțeles?', a răbufnit Bianca Drăgușanu pe pagina ei de Instagram, spre amuzamentul celor care au înțeles corect versurile melodiei interpretate de Ariana Grande.

Citește și

Mama Biancăi Drăgușanu mai frumoasă după ce a învins cancerul

Bianca Drăgușanu: „În momentul de față trebuie să fim atente amândouă pentru că poate recidiva oricând!'

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri tulburătoare făcute în prag de Crăciun. Care-i drama vieții ei?

Foto: Instagram și Facebook Bianca Drăgușanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete