Oana Cuzino împlinește anul acesta 18 ani de „Ce se întâmplă, doctore?”

Oana Cuzino (48 de ani), medic geriatru de profesie, a debutat la TVR, însă este îndrăgită de public datorită celebrei sale emisiuni Ce se întâmplă, doctore?.

Anul acesta, emisiunea Pro TV împlinește 18 ani. Tot anul acesta, în decembrie, fiica prezentatoarei TV, Naomi, împlinește vârsta majoratului.

Vedeta a vorbit deschis despre aniversările speciale de anul acesta, despre fiica sa, dar și despre ce face în timpul liber într-un interviu oferit publicației Libertatea.

Oana Cuzino împlinește anul acesta 18 ani de „Ce se întâmplă, doctore?”

„Sunt două evenimente extrem de importante și cu siguranță le voi sărbători atunci când se împlinesc, adică mai spre sfârșitul anului.

Naomi tocmai ce a împlinit 17 ani în decembrie, încă nu știe cum vrea să-și sărbătorească majoratul, dar cu siguranță vom plănui ceva special.

Emisiunea a crescut odată cu Naomi, mă bucur nespus de mult că le vorbim românilor de 18 ani despre un stil de viață sănătos și că ei ne urmăresc de fiecare dată cu atenție.”

„Cred că am fost prima prezentatoare care și-a arătat cu nonșalanță burtica de gravidă pe post”

„Eram însărcinată în câteva luni atunci când am venit la PRO TV și, din câte știu, cred că am fost prima prezentatoare care și-a arătat cu nonșalanță burtica de gravidă pe post.

Și asta pentru că cei de la Pro au considerat că face parte din firesc și nimic nu poate fi mai potrivit, mai ales când vorbim despre o emisiune medicală.

După ce am născut, am făcut o pauză de doar 4 luni, apoi în primăvară am reluat emisiunea și de atunci o ținem tot așa, cu pauze foarte scurte de două ori pe an, de câte maximum două săptămâni, în ianuarie și în iulie.”

Ce studii va urma Naomi?

„Deocamdată este pasionată de psihologie și ia în calcul multe universități atât din București și Cluj, cât și din afara țării.

Va aplica la cât mai multe și decizia o va lua în cunoștință de cauză după ce le vom vizita pe cele unde va fi admisă.”

Cu ce își ocupă Oana Cuzino timpul liber?

„Mă relaxează sportul de orice fel, eventual împreună cu fiica mea sau cu o prietenă – de la tenis, padel, squash sau înot până la a citi beletristică sau noutăți în domeniul științei în general sau medicină.”

Foto: Instagram

Citește și:

Cum a reacționat Trevor Engelson, primul soț al lui Meghan Markle, când a fost întrebat ce părere are despre faptul că Meghan a renunțat la statutul de membru senior al Familiei Regale Britanice

Cristina Mihaela Dorobanțu deține un inel identic cu cel al prințesei Diana! Meghan Markle a purtat bijuteria la petrecerea nunții sale cu prințul Harry

Intervenția la care Dana Săvuică a apelat înainte de a pleca în vacanță în Brazilia! Acolo își va petrece aniversarea de 50 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete