Bianca Drăgușanu, dezvăluiri tulburătoare făcute în prag de Crăciun. Care-i drama vieții ei?

Bianca Drăgușanu dezvăluiri tulburătoare


Viața Biancăi Drăgușanu a fost dintotdeauna supusă controverselor, situațiilor limită, momentelor periculoase. Fie că atrage situațiile periculoase, fie că pur și simplu îi sunt date.

Bianca Drăgușanu a fost nevoită, de multe ori, să dea piept cu situații de-a dreptul periculoase.

În prag de Crăciun, culmea, au ieșit la iveală o serie de declarații pe care le-a făcut fosta soție a lui Victor Slav acum ceva timp. „Mă răpea de pe stradă, mă sechestra. Mă ducea în pădure, mă bătea și îmi spunea: „Urlă! Urlă dacă vrei să urli', își amintește Bianca Drăgușanu!

„Mi-era teamă că vor urma mama și sora mea. Este un dobitoc. Ar trebui închis și supus aceluiași tratament. M-am lăsat prostită de niște lacrimi. A venit la mine la spital și a început să plângă. L-am întrebat de ce nu s-a oprit.

Mi-a cerut iertare după șase luni în care am fost imobilizată la pat. Am stat șase luni internată la Floreasca', si-a adus ea aminte.

„Am rămas cu probleme fizice. Trebuia să găsesc scuze pentru loviturile pe care le aveam. Problemele mele abia atunci au început. M-a lovit într-o zona în care eu eram foarte sensibilă, la picior, unde eu aveam deja probleme', a povestit Bianca Drăgușanu despre bărbatul de care se îndrăgostise la doar 20 de ani.

Declarațiile acestea vin, parcă, să redeschidă o rană pe care Bianca Drăgușanu ar fi vrut-o închisă. Pe de altă parte, nici relația tumultuoasă pe care o are cu Alex Bodi nu pare să o ajute.

Nu o dată s-a zvonit că desele despărțiri ale celor doi au la bază episoade violente în care blonda cade victimă.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete