Bianca Drăgușanu: „În momentul de față trebuie să fim atente amândouă pentru că poate recidiva oricând!”

Bianca Drăgușanu: „În momentul de față trebuie să fim atente amândouă pentru că poate recidiva oricând!”

Bianca Drăgușanu vorbește pentru prima dată deschis despre boala cumplită cu care a fost diagnosticată mama ei, acum câțiva ani.

„Pe mama urmează să o duc la un control, pentru că a avut problemele astea de sănătate. Poate recidiva oricând. Știu că sună puțin a dramă, dar dacă nu pui punctul pe i, nu mi-a dat nicio variantă prin care să subliniez.

E mama și o să o susțin toată viața mea, e singura dragoste adevărată între mamă și fiică. Ea mă susține la rândul ei în orice problemă pe care o am. În momentul de față trebuie sî fim atente amândouă pentru că poate recidiva oricând.

Suntem credincioase, gândim pozitiv, suntem puternice și putem reuși orice ne propunem. De la mama învăț mereu lucruri. Ne iubim, dar ne și certăm, dar după ce ne-am certat ne împăcăm mereu. Ea e mai emotivă, se smiorcăie', a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

În 2016, Bianca Drăgușanu primeau o veste cumplită, mama ei a fost diagnosticată cu un cancer de piele destul de urât. Mama era foarte speriată, avea ochii în lacrimi mereu şi nu mai ştiam cum să o mai consolez. De aceea, am luat decizia de a o aduce la medic, în ciuda faptului că ea nu voia nimic.

Am convins-o că trebuie să se opereze pentru a-şi salva viaţa', declara Bianca, la vremea respectivă. Intervenţia chirurgicală a fost un succes, însă doamna Madi a rămas traumatizată pentru mai mult timp.

Medicii au intervenit imediat, au operat, ai tratat, iar astăzi toată lumea este fericită. Boala a dispărut.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete