Bianca Deac: ” În România zilelor noastre nu e loc să spunem: lasă că ai făcut tu ceva de te bate”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE
Bianca Deac este câștigătoarea galei Femeia Anului 2016 la categoria Proiecte de Advocacy şi Prevenirea Violenţei asupra Femeilor.

Gala Femeia Anului a devenit deja o tradiție, anul acesta având loc cea de-a XIX-a ediție a evenimentului, care s-a desfășurat în incinta celui mai elegant centru de evenimente festive, Le Chateau.

Bianca Deac este una dintre câștigătoarele galei Femeia Anului 2016. Premiul a luat-o prin surprindere, iar emoțiile au compleșit-o în momentul în care a urcat pe scenă. Trofelul i-a fost înmânat de către  Stela Toderașcu, reprezentant AVON Cosmetics Romania.

Bianca Deac luptă împotriva violenței asupra femeilor, o problemă foarte des întâlnită în spațiul românesc. În proiectele în care a fost implicată, Bianca Deac a dat dovadă de profesionalism și eficiență în acțiunile de limitare și prevenire a violenței domestice. Alături de Asociația VIVAD din Cluj Napoca, Bianca Deac încearcă să schimbe modul în care este abordată această problemă în România și caută soluții pentru protejarea victimelor abuzului fizic și emoțional.

Pentru a vedea care sunt planurile de viitor ale Biancăi Deac, dar și ce a însemnat câștigarea acestui premiu pentru ea, urmărește materialul video.

 

Foto: captura video

Citește și:

Cornel Ilie, declarație la Gala Femeia Anului 2016: ' Sunt o persoană emotivă…'

Gala premiilor Femeia Anului 2016 — premii, trofee, emoții, vedete, interviuri, răsfăț, femei obișnuite cu povești neobișnuite

Carmen Avram, apariție spectaculoasă la Gala Femeia Anului 2016

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro