Cornel Ilie, declarație la Gala Femeia Anului 2016: “Sunt o persoană emotivă…”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE
Aseară a avut loc ediția cu numărul 19 a Galei Femeia Anului 2016, desfășurată în cel mai sofisticat complex destinat ceremoniilor de gală, Le Chateau. În cadrul acestui eveniment au fost premiate femei care reușesc să se facă remarcate în domeniile lor de activitate și care încearcă să transforme obișnuitul în remarcabil.

Gala Femeia Anului 2016 a vrut să scoată la lumină femei obișnuite și povești emoționante, care pot schimba lumea în care trăim. Printre nominalizate, la eveniment au fost prezente și vedete, care au așteptat cu sufletul la gură să afle cine vor fi câștigătoarele serii.

Printre vedetele prezente la eveniment s-a numărat și Cornel Ilie, solistul trupei Vunk. Vizibil emoționat, Cornel Ilie a urcat pe scenă pentru a acorda trofeul Femeia Anului 2016, la categoria Excelență în cercetare și inovație. Artistul le-a înmânat trofelul celor două câștigătoare, Ana Maria Tudorache și Miruna Alexandra Ojoga.

Ana Maria Tudorache și Miruna Alexandra Ojoga sunt cele mai tinere câștigătoare ale galei Femeia Anului 2016. Ele s-au făcut remarcate în domeniul ingineriei medicale, reușind să câștige nenumărate premii și medalii pentru proiectele lor. Unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte este  manusa inteligentă care grăbește recuperarea persoanelor cu paralizie. Pentru eforturile lor, cele două tinere au fost răsplătite cu trofeul Femeia Anului 2016, secțiunea Excelență în cercetare și inovație.

 

Citește și:

Revista Avantaje a premiat cele mai merituoase femei ale momentului la Gala Premiilor Femeia Anului 2016, desfășurată în cel mai elegant loc destinat evenimentelor festive, Le Chateau

Gala premiilor Femeia Anului 2016 — premii, trofee, emoții, vedete, interviuri, răsfăț, femei obișnuite cu povești neobișnuite

Video: cum a fost la gala Avantaje „Femeia anului 2016'

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro