Carmen Avram, apariție spectaculoasă la Gala Femeia Anului 2016

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE
Gala Femeia Anului 2016 este unul dintre cele mai longevive evenimente de pe piața media din România și promovează an de an valorile autentice.

La fel ca și în edițiile precedente, și în acest an au fost premiate femei care au reușit prin inițiativele lor să schimbe perspectiva oamenilor asupra celor mai importante probleme cu care se confruntă societatea zilelor noastre. În acest an, tema centrală a Galei a fost recunoașterea și premierea unor doamne care îndrăznesc să iasă din tipare în domenii ca educație, sănătate, cercetare, antreprenoriat sau advocacy împotriva violenței domestice.

La evenimentul desfășurat în castelul din centrul Capitalei – Le Chateau – au fost prezente și vedete, care fie au venit în calitate de susținător pentru anumite nominalizate, fie au avut onoarea de a înmâna premii câștigătoarelor.

Carmen Avram a fost o apariție spectaculoasă în cadrul evenimentului Femeia Anului 2016. Purtând o pereche de pantaloni negri, o cămașă albă și o eșarfă galbenă cu dungi albe și negre în locul curelei, Carmen Avram a atras toate privirile celor prezenți la eveniment. Realizatoarea emisiunii “În premieră” a venit pentru a-și susține colega de breaslă, pe Alessandra Stoicescu, nominalizată la categoria Excelență în Jurnalismul Social.  Carmen Avram este de părere că Gala Femeia Anului este un eveniment important pentru societatea românească și consideră că ar fi nevoie mult mai des de astfel de inițiative: “E minunat că se întâmplă asta pentru că au fost vremuri destul de turbulente și veștile nu erau întotdeauna bune și un lucru pozitiv, în care vedem oameni atât de frumoși și în care celebrăm munca și reușitele e binevenit și ar trebui să se întâmple mult mai des. Dacă puteți să îl faceți o data pe lună, ar fi perfect.” , a spus Carmen Avram pentru Avantaje.

 

Foto: Cristian Duminecioiu și Dan Borzan

Citește și:

Cornel Ilie, invitat la Gala Femeia Anului 2016

Revista Avantaje a premiat cele mai merituoase femei ale momentului la Gala Premiilor Femeia Anului 2016, desfășurată în cel mai elegant loc destinat evenimentelor festive, Le Chateau

Revista Avantaje și-a desemnat câştigătoarele celei de-a XIX-a ediţii a premiilor Femeia Anului 2016

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Video