Gala premiilor Femeia Anului 2016 — premii, trofee, emoții, vedete, interviuri, răsfăț, femei obișnuite cu povești neobișnuite

gala femeia anului 2016

Gala Premiilor Femeia Anului, organizata de revista Avantaje, a ajuns anul acesta la a 19-a editie.

Unul dintre cele mai longevive evenimente de pe piața media din România, Gala Premiilor Femeia Anului, s-a desfășurat, și în acest an, la castelul din inima Capitalei, Le Chateau, cea mai spectaculoasă locație destinată evenimentelor festive și ceremoniilor de gală.

Și anul acesta aducem în lumina reflectoarelor femei obișnuite cu povești neobișnuite, eroine anonime care prin inițiativele lor fac din lumea în care trăim o lume mai bună.

De 19 ani, la Gala Premiilor Femeia Anului, revista Avantaje recunoaște și premiază femei care transformă obișnuitul în remarcabil. Celebrități și persoane publice implicate în activități caritabile, dar și eroine anonime care au reușit să facă din lumea în care trăim una mai bună.

Echipa redacției şi-a făcut o misiune de suflet ca la fiecare ediţie a Galei Femeia Anului, să premieze femei obişnuite cu poveşti neobişnuite. Pentru a încuraja femeile sa lupte împotriva nedreptăţilor cu care se întâlnesc în viaţa de zi cu zi. Ele alcătuiesc comunitatea femeilor puternice, a femeilor curajoase care nu acceptă verdictul „nu se mai poate face nimic!' Sunt femei care îşi transformă impasul sau tragedia personală într-o șansă de a schimba în bine viața celor care trec prin situații similare. Sunt cititoarele și userii care ne scriu pentru a ne împărtăși poveștile lor de viață.

Atmosfera de la Gala Premiilor Femeia Anului a fost una încărcată de emoție. Urmărește materialul video pentru a vedea mai multe imagini.

Foto: Cristian Duminecioiu

Citește și:

Ana Maria şi Miruna, cele mai tinere câştigătoare la gala „Femeia Anului 2016'

Foto: vedete la gala Avantaje 'Femeia anului 2016'

Foto: Gala Premiilor Femeia Anului, organizată de revista Avantaje, a ajuns anul acesta la cea de-a 19-a ediție

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro