Oana Moraru: “Premiul mă obligă să spun că e nevoie de mult mai mult în educația noastră”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE
Oana Moraru a fost desemnată Femeia Anului 2016 la categoria Excelență în educație, în cadrul galei care s-a desfășurat pe 28 martie în incinta celui mai spectaculos centru dedicat evenimentelor festive, Le Chateau. 

Oana Moraru este fondatoarea platformei “Vocea părinților”. De-a lungul timpul, aceasta s-a implicat activ în proiecte menite să aducă schimbarea în sistemul educațional din România. Platforma pe care a inițiat-o își propune să aducă în atenția oamenilor practici educaționale care să ducă învățământul românesc la un alt nivel.

Oana Moraru a fost premiată în cadrul galei Femeia Anului 2016 pentru activitatea de mentorat educațional în sprijinul elevilor, părinților și profesorilor și pentru agregarea unei comunități de părinți educați  și informați care să producă schimbarea pentru o educație de calitate. În cadrul evenimentului, trofeul i-a fost înmânat Oanei Moraru de către Tudor Mușsat, prezentatorul emisiunii 24/7 a postului Digi TV.

Despre ce înseamnă acest premiu pentru Oana Moraru, dar și cum va continua proiectele începute. puteți urmări în materialul video de mai sus.

 

Foto: captură video

Citește și:

Muncește zi și noapte, dar nu uită să aibă grijă de el! Cum se menține în formă Alex Dima?

Carmen Avram, apariție spectaculoasă la Gala Femeia Anului 2016

Cornel Ilie, declarație la Gala Femeia Anului 2016: ' Sunt o persoană emotivă…'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro