Beți un pic de aghiazmă înainte de a vedea aceste fotografii: cele mai ciudate poze de pe net

Cele mai ciudate poze de pe internet au fost strânse într-un proiect denumit Imagini Blestemate și sunt pe atât de grotești, pe atât de ciudate sau amuzante.

Ciudate. Și mai mult decât bizare. Acestea sunt doar câteva moduri de a descrie proiectul din social media intiulat „Imagini blestemate'. Curatorul proiectului face exact ceea ce a promis, adică să adune și să împărtășească fotografii „ciudate' de pe Instagram și Twitter, iar multe sunt atât de înfiorătoare, încât este la fel de probabil să fie și ciudate și amuzante la un loc…. I

Iată o scurtă galerie cu aceste poze care demonstrează că, indiferent cât de bine ai crede că cunoști internetul, întotdeauna va exista ceva care te va face să-ți reconsideri părerea. Și să faci o dublă evaluare. Luați-vă apa sfințită (aveți încredere în noi, veți avea nevoie de multă), derulați în jos și să nu vă speriați să dați mai departe. O să zâmbiți și o să vă îngroziți în același timp…

beefmebaxcy-png__700SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 13

Proiectul „Imagini blestemate' are un număr similar de urmăritori pe paginile sale de socializare: 83.7k de persoane îl urmăresc pe Instagram și alți 76.1k utilizatori de internet o fac pe Twitter. Este genul de conținut care te face să te oprești într-adevăr în timp ce umbli plictisit pe net, deoarece iese atât de mult în evidență încât e greu să nu remarci acest lucru. Este ciudat. Este aproape grotesc. Și e posibil să-ți excite neuronii dacă încerci să înțelegi… neînțelesul.

În cea mai mare parte, scopul lor principal este, fie să șocheze, fie să tulbure publicul și să ofere o alternativă la tot conținutul minunat și drăguț pe care oamenii sunt obișnuiți să-l vadă atunci când intră online. Imaginile blestemate atrag multă atenție, deoarece contrastează cu conținutul convențional care devine de obicei viral, cum ar fi fotografiile cu pisici, meme-urile de serviciu și tweet-urile pentru părinți.

Specialiștii subliniază că “imaginile blestemate” ar trebui să deranjeze privitorul, cel puțin la un anumit nivel.

Sursa: Bored Panda

Imaginile pe care nu le știai din tinerețea lui Cătălin Crișan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber