Imaginile pe care nu le știai din tinerețea lui Cătălin Crișan

catalin crisan 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Cătălin Crișan este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică ușoară de la noi, care a făcut furori în perioada anilor 80 – 90. El s-a născut în București, în anul 1968 pe data de 6 februarie. Îndrăgitul cântăreț  a împlinit 55 de ani.

Despre cariera lui Cătălin Crișan

Artistul și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din copilărie, când a începutul studiul pianului la Școala de muzică din București. I-a plăcut mult muzica ușoară, așa că a urmat cursurile Școlii populare de artă din București, în clasa Mihaelei Runceanu. Apoi a urmat cursurile Facultății de teatru din cadrul Universității „Titu Maiorescu'.

Cătălin Crișan a debutat încă din anul 1987 la „Concursul de creație și interpretare a muzicii ușoare românești' de la Mamaia, unde obține Premiul I la secția interpretare cu melodia „Vorbește marea' (Aurel Manolache). De-a lungul timpului, el a avut numeroase turnee, a susținut recitaluri și concerte în toată țara. Cântărețul a participat de asemenea și la Festivalul național „Cântarea României'.

De asemenea, Cătălin Crișan a prezentat și numeroase emisiuni la radio și televiziune. A fost director al Departamentului Cultura și Divertisment și realizator-prezentator al emisiunii “Ruleta visului” în cadrul Televiziunii România de Mâine (TVRM). Între 2004-2008 a fost consilier local al primăriei sectorului 4, direcția Cultura.

Cătălin Crișan a avut o viață amoroasă tumultoasă

Cătălin Crișan a fost un mare crai în tinerețe și a cucerit multe inimi. Cu toate acestea, nu a reușit să aibă o căsnicie lungă și stabilă. Cântărețul a fost căsătorit cu Lucia Bubulac, de care a divorțat pe data 29 septembrie 2009, după 14 ani de căsnicie. Cei doi au împreună au doi copii, Daria Cătălina și Raris Andrei.

La sfârșitul anului 2010, Cătălin Crișan a încercat o nouă relație și a făcut cununia civilă cu medicul dermatolog Ioana Alina Cupșa. Nunta lor a avut loc în vara anului 2011. În luna decembrie 2012, cei doi au devenit părinții unei fetiței, Lara Maria. Pe 15 noiembrie 2013, Crișan a divorțat și de cea de-a doua soție.

Pentru a afla cum arăta Cătălin Crișan în tinerețe, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, Libertatea.ro

Citește și:

Ea este femeia care i-a dăruit 3 copii lui Dan Bittman! De ce nu s-a căsătorit niciodată cu ea?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete