A avut tot ce și-a dorit în copilărie, dar era nefericită. Ce i-a lipsit întotdeauna Andreei Raicu?


Andreea Raicu este vedeta care a știut să se reinventeze și să își descopere echilibrul. După ce a renunțat la televiziune, Andreea Raicu și-a concentrat atenția către acele activități care să o ajute să se descopere cu adevărat, trecând peste momentele din copilărie care și-au pus puternic amprenta asupra ei.

Andreea Raicu a avut aproape tot ce și-a dorit în copilărie, dar cu tot acestea era nefericită. Mama vedetei era stewardesa și având în vedere că în majoritatea timpului era plecată, Andreea Raicu i-a simțit puternic lipsa, lucru care a urmărit-o o lungă perioadă de timp.

A avut tot ce și-a dorit în copilărie, dar era nefericită. Ce i-a lipsit întotdeauna Andreei Raicu?

Invitată în emisiunea “Lifestyle sănătos”, Andreea Raicu și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele din copilărie care i-au influențat dezvoltarea.

“Am făcut compromisuri pentru că această rană este foarte puternică și extrem de dureroasă, de care dacă nu devii conștient și nu o vindeci, poate să te chinuie absolut toată viața și să faci alegerile care nu îți fac bine. Vin dintr-o familie în care femeile, pentru că mama avea foarte multe surori, au pus accentul pe imagine și pe felul în care arată. Aveam o garderobă foarte mare și îmi aduc aminte că venea din cursele foarte lungi cu enorm de mulți pantofi. Într-un fel își dorea să suplinească lipsa ei cu diverse cadouri. Nu cred că poate să reușească cineva pentru că un copil are nevoie de mama lui mai mult decât oricine și mai mult decât orice.

Cred că cel mai mult am simțit dragoste necondiționată în India, am simțit și din partea mamei mele și din partea bunicii mele, dar acum, în ultimii ani, pentru că, în general, părinții condiționează copiii fără să își dea seama. De aceea, copiii își pun adesea întrebarea: Oare sunt îndeajuns de bună, suficient de bună, o să fiu suficient de bună, inteligentă, frumoasă, amuzantă sau indiferent ce fac, e de ajuns?' Eu am trait foarte mult cu această presiune ca cei mai mulți oameni dintre noi.”, a spus Andreea Raicu, în emisiunea “Lifestyle sănătos”.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea ce i-a lipsit întotdeauna Andreei Raicu.

Foto: facebook

Citește și:

Regina Letizia a Spaniei a strălucit într-o rochie de piele. Este una dintre cele mai sexy apariții publice

A murit Luke Perry. „Dylan' din Beverly Hills avea doar 52 de ani

Andreea Bălan a născut! Ce mesaj a transmis înainte de a intra în sala de operații?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Lifestyle sănătos