Avon organizeaza vineri Marsul Promisiunilor

Avon

•La fiecare 3 minute, o femeie este diagnosticata cu cancer la san, insa cancerul depistat in stadiu incipient poate fi vindecat in proportie de 94%.
•In 2009, 9700 de femei cu venit scazut din 25 de sate au beneficiat de un consult gratuit, in cadrul proiectului Diagnostic Mobil San si Col uterin, initiat de Avon Romania si Fundatia Renasterea. Unitatea mobila a functionat 313 zile si a efectuat 8613 teste Babes Papanicolau si 4807 mamografii.
•300.000 euro este valoarea sponsorizarii facute de catre Avon Romania Fundatiei Renasterea in cei 3 ani de proiect comun.

Acestea sunt doar cateva dintre subiectele pe care va invitam sa le discutam impreuna in cadrul unei intalniri la care vor participa atat reprezentanti ai Avon implicati in campania de prevenire a cancerului la san, cat si membrii Fundatiei Renasterea.

Intalnirea va avea loc incepand cu ora 11:30, in Parcul Tineretului, intrarea Sincai, la cortul presei.

La ora 17:00, va asteptam sa porniti alaturi de noi in Marsului Promisiunilor, impreuna cu Maia Morgenstern, Andreea Raicu, Beatrice Rancea, Crina Matei si Iuliana Tudor, vedetele care au acceptat sa promita public ca vor merge la control.

Initiata in 2002, misiunea campaniei „Afla ca esti bine!” este sa stranga fonduri pentru a finanta programe destinate informarii si educarii femeilor din Romania in privinta diagnosticarii precoce a cancerului la san, dar si asigurarii unei ingrijiri medicale de calitate persoanelor diagnosticate cu aceasta boala. In ultimii opt ani, au fost facute importante donatii catre spitale din Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi, totalizand peste 1,8 milioane de dolari.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Stiri