Targul International de Turism “Winter Holiday”

Targul International de Turism “Winter Holiday”

In cadrul evenimentului vizitatorii isi pot alege vacantele de iarna 2010 – 2011 la cele mai avantajoase tarife dintr-o foarte bogata oferta prezentata de agentiile de turism membre ANAT si de partenerii acestora!

Cei mai norocosi dintre vizitatori pot castiga vacante in cadrul Tombolei cu premii, organizate cu suportul agentiilor prezente la targ. Participarea la tombola se face prin completarea talonului de pe biletul de intrare la targ (in valoare de 10 lei) si introducerea acestuia in urnele dedicate.

In perioada Targului va avea loc si Festivalul International de Film de Turism – BITFF. Este pentru prima oara la nivel national cand unui Targ de turism ii este alaturat un festival de acest gen, dezvoltandu-se astfel si la noi in tara un nou concept de eveniment, mult mai complex.

Targul International de Turism “Winter Holiday” reuneste in calitate de expozanti agentii de turism, parteneri hotelieri, companii aeriene, asociatii regionale de promovare a turismului, birouri de promovare a turismului ale unor tari precum Austria, Ungaria, Franta, parteneri internationali, autoritati locale.

Si de aceasta data vom beneficia de participarea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, prezent alaturi de ANAT in randurile sustinatorilor si expozantilor Targului International de Turism de la Palatul Parlamentului.

Totodata, Federatia Asociatiilor de Promovare a Turismului ( F.A.P.T. ) va prezenta Romania Turistica, in efortul de a promova destinatiile turistice romanesti – o prioritate pentru ANAT, initiatorul “Vacanta in tara mea 2011 “.

Pentru informatii actualizate zilnic privind expozantii, caile de acces si alte informatii referitoare la eveniment va invitam sa vizitati pagina oficiala a evenimentului: www.targuri-anat.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Stiri