Avon, lanseaza Programul National de Depistare Precoce a Cancerului la San

Avon, lanseaza Programul National de Depistare Precoce a Cancerului la San

Crina Matei, Denisa Mihai
Am promis sa luptam pentru sanatatea femeilor si sa strangem fonduri din vanzarea produselor cu fundita roz pentru finantarea programelor de educare a femeilor si depistarea precoce a cancerului la san.

„Suntem incantati ca odata cu aceasta aniversare sa lansam Programul National de depistare Precoce a Cancerului la San impreuna cu Fundatia Regina Maria.

Acest program se adreseaza femeilor peste 40 de ani din intreaga tara. Avon prin Campania pentru Sanatatea Sanilor ofera 2,500 de mamografii mamare gratuite prin Reteaua privata de sanatate, REGINA MARIA”, declara Denisa Mihai, CSR Specialist Avon Romania.

Andreea Marin Banica

Femeile se pot inregistra in program prin completarea formularului online de inscriere disponibil pe www.stopcancerlasan.ro. Regulamentul si detalii despre program sunt disponibile pe site.

Lansarea acestui program a avut loc in cadrul evenimentului „10 ani de lupta impotriva cancerului la san” desfasurat pe 9 August in prezenta a peste 40 de invitati. Tot in cadrul acestui eveniment a avut loc si lansarea celui mai nou produs dedicat strangerii de fonduri, setul Briose gatite din suflet”.

Le multumim tuturor in numele fiecarei femei a carei viata am salvat-o!

Impreuna putem face mai multe mai mult.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri