Lidl a desemnat castigatorii concursului de desene „Eu si parintii mei la Lidl“

Lidl a desemnat castigatorii concursului de desene „Eu si parintii mei la Lidl“

Expozitie
Tinand cont de numarul foarte mare al desenelor primite a fost nevoie de intrunirea a 2 jurii, unul format din Monica Davidescu, Antonio Passarelli, Mihaela Vasilache, Director Fundraising „Salvati Copiii”, si un juriu onorific format din: Daniela Palade Teodorescu – redactor sef Revista Avantaje, Laura Davidescu – redactor sef adjunct Revista Unica, Laura Bogaciu – redactor Revista Mami, Alina Dan – redactor Evenimentul Zilei.

Criteriile de selectie au fost: relevanta pentru tema data, originalitate si creativitate. Cele 2 jurii au avut o misiune foarte grea avand in vedere ca participantii s-au inscris cu desene foarte frumoase, expresive si creative.

„Ma bucur ca am facut parte din juriul pentru alegerea celor mai inspirate desene realizate de copiii din toata tara. Nu a fost deloc o jurizare usoara, ne-a fost foarte greu sa realizam o selectie. Toti copiii s-au implicat si au realizat desene incantatoare. Este minunat sa vezi cata imaginatie are un copil si cum reuseste sa redea acest lucru prin intermediul unui desen. Doresc in numele colegilor mei din juriu sa le multumim tuturor participantilor si sa ii felicitam pentru talentul lor” a declarat Monica Davidescu.

„A fost o placere sa constatam cati copii talentati la desen au trimis desenele lor pentru a participa la concursul initiat de Lidl. Desenele sunt foarte frumoase, si ne-am decis destul de greu asupra castigatorilor. Speram ca acesti copii talentati vor mai participa la concursurile organizate de Lidl si ne vor surprinde in continuare cu desenele lor frumoase”, a declarat Antonio Passarelli.

Primii 27 de finalisti au primit premii constand in:

  • un sintentizator „Yamaha”;
  • 4 biciclete fara pedale;
  • un set de scufundari si snorkeling;
  • 20 masinute cu telecomanda;
  • un set minigolf.

Toti participantii la concurs vor primi cate un premiu din partea Lidl.

Astfel, castigatorii concursului de desene pentru copii "Eu si parintii mei la Lidl” sunt urmatorii copii:

Locul I: Cean Andrada-Albana
Locul II: Virlan Mihai, Balan Camelia, Popa Flavius, Stoian Sandra
Locul III: Virlan Mihaela-Elena

Toate desenele participante la concurs pot fi urmarite direct pe site-ul www.lidl.ro si pe pagina de Facebook www.facebook.com/lidlromania.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri