Au părăsit Cristian și Adelina Chivu Italia din cauza epidemiei de coronavirus?

În prezent, Cristian Chivu (38 de ani) locuiește în Milano, Italia, alături de soţia lui, fosta prezentatoare de televiziune Adelina Chivu (37 de ani), şi de cele două fiice ale cuplului, Natalia (10 ani) şi Anastasia (9 ani).

Până la acest moment, 82.441 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

Dintre persoanele infectate, 2.808 au murit. În prezent, numărul pacienților diagnosticați pozitiv în Italia a ajuns la 470, iar decesele la 12.

Au părăsit Cristian și Adelina Chivu Italia din cauza epidemiei de coronavirus?

Adelina și Cristian Chivu ar fi luat o decizie radicală, părăsind Italia pentru a locui, în perioada următoare, în Elveția, relatează publicațiile online Libertatea și VIVA!.

Potrivit acestora din urmă, Adelina Chivu a publicat mai multe imagini în mediul online din ceea ce pare mai degrabă a fi o vacanță.

Așadar, cuplul nu a confirmat că ar fi părăsit Italia definitiv din cauza epidemiei de coronavirus din Italia.

Pentru a preveni extinderea epidemiei la nivel naţional, însă, în Italia au fost închise școli, restaurante, baruri, birouri publice, iar trenurile nu mai opresc în localitățile restricționate. Cele mai afectate zone sunt Venetto și Lombardia.

COVID-19

Epidemia de coronavirus 2019-nCoV a început pe 12 decembrie 2019 în centrul orașului Wuhan, China, atunci când a apărut un grup de persoane cu pneumonie de cauză necunoscută.

Acesta a fost legat în principal de proprietarii de tarabe care lucrau în piața de pește Huanan, care vindeau și animale vii.

Coronavirusul 2019-nCoV a fost identificat în Wuhan, provincia Hubei, China, după ce oamenii au dezvoltat pneumonie fără să aibă o cauză clară și pentru care vaccinurile sau tratamentele existente nu au fost eficiente.

Date biografice

Cristian Chivu a jucat în țară la Reșița și la Universitatea Craiova, iar în străinătate pentru Ajax, Roma și Inter.

2010 este un an de referință pentru Chivu. Atunci a câștigat cu Inter Milano titlul, cupa și Liga Campionilor, potrivit Pro X.

Cel mai mare regret al său este că nu a participat cu România la un campionat mondial. Pentru naționala noastră a jucat 75 de meciuri și a înscris trei goluri.

Adelina Chivu (Elisei) s-a născut în Piatra Neamț. Liceul l-a făcut în București unde a absolvit Școala Centrală. Mai apoi a studiat jurnalismul.

A debutat în presă la Mediafax în departamentul sport, lucrând mai apoi la revista Monden pentru o scurtă perioada.

În televiziune a lucrat doar la Antena 1 și Antena 3 ca prezentatoare a știrilor sportive.

Foto: Instagram

Citește și:

A fost confirmat primul caz de coronavirus din România. Ce măsuri au fost luate?

Este eficientă masca de protecție împotriva coronavirus? Care sunt cele mai bune măști

Alertă la școala unde învață prințul George și prințesa Charlotte. Patru copii sunt în carantină din cauza coronavirusului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri