Alertă la școala unde învață prințul George și prințesa Charlotte. Patru copii sunt în carantină din cauza coronavirusului

Alertă la școala unde învață prințul George și prințesa Charlotte

S-a dat alerta la școala Thomas’s Battersea din Londra, unde învață inclusiv copiii lui Kate Middleton și ai prințului William, prințul George și prințesa Charlotte. Patru copii sunt în carantină după ce s-au întros din nordul Italiei, locul unde au fost depistate mai multe cazuri de coronavirus. 

Patru copii de la școala în care învață prințul George și prințesa Charlotte au decis să se izoleze în locuințe de teama infectării cu coronavirus. Se pare că micuții au prezentat simptomele unei răceli, motiv pentru care au fost testați pentru a vedea dacă sunt infectați cu Covid-19, potrivit mirror.co.uk.

Din cei patru copii care au fost trimiși acasă până la finalizarea analizelor, doi au început să se simtă rău după ce s-au întors dintr-o călătorie în nordul Italiei. Din primele informații se pare că cei patru copii nu au contactat virusul care a făcut o mulțime de victime până în prezent.

“La fel ca toate celelalte școli și noi luăm în serios potențialele riscuri de răspândire a Covid-19 și pentru asta urmăm măsurile impuse de Guvern pentru prevenirea infecțiilor și gestionarea cazurilor în care elevii sau personalul sunt suspecți sau prezintă anumite simptome. În prezent avem un număr mic de elevi care au fost evaluați și aceștia vor rămâne acasă în așteptarea rezultatelor analizelor. Toți părinții au fost informați și menținem o comunicare constantă cu întreaga comunitate pentru a ne asigura că informațiile importante circulă cât mai rapid. Bineînțeles, vor păstra confidențialitatea în legătură cu elevii și personalul didactic și nu vom comenta cazurile specifice.”, a fost declarația oferită de reprezentanții școlii Thomas’s Battersea unde învață prințul George și prințesa Charlotte, potrivit mirror.co.uk.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul George și prințesa Charlotte.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Tatăl lui George Burcea sare în apărarea Andreei Bălan: El parcă a luat-o razna…'

O cântăreață celebră a dezvăluit că a plătit prostituate pentru a întreține relații sexuale cu ea

Mirela Vaida, probleme serioase de sănătate. A făcut anunțul pe facebook: Nu-i coronavirus! E…'

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete