Atena Boca, una dintre câștigătoarele Galei Femeia Anului 2016, declarații emoționante: „Nu am înțeles că e vorba despre mine”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Atena Boca este una dintre fericitele câștigătoare de la Gala Femeia Anului 2016, care a avut loc pe data de 28 martie, într-un spațiu elegant, select și spectaculos, Le Chateau. Ea câștigat trofeul la categoria Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului.

Atena Boca a fost premiată pentru inițiativa de a crea comunitatea „LaPrimulBebe', un ONG care oferă sprijin proaspetelor mame prin informații și acces gratuit la evenimentele de parenting. Trofeul a fost înmânat de Eli Roman, care este prezentatoare la Realitatea TV.

Atena Boca, una dintre câștigătoarele Galei Femeia Anului 2016

După ce a primit premiul, Atena a făcut câteva declarații emoționante. Ea nu se aștepta deloc să câștige.

„Am fost super super emoționată. Am spus și pe scenă că una dintre credințele mele bine bine întipărite era că în astfel de gale toți câștigătorii știu dinainte că vor câștiga. Eu nu am avut nici cea mai mică idee stăteam foarte relaxată pe scaun și preț de câteva secunde nu am înțeles că e vorba despre mine. A fost chiar foarte emoționant. Acest premiu mă onorează foarte mult. Pentru noi este o șansă foarte mare ca mamele din România să știe că existăm și să știe să ne caute în comunitățile pe Facebook și să primească sprijin în primii ani după naștere. În ciuda a ceea ce crede lumea, nu sunt deloc ușori,' a declarat Atena Boca, în exclusivitate pentru Revista Avantaje.

În acest an, tema centrală a Galei Femeia Anului 2016 a fost recunoașterea și premierea unor doamne care îndrăznesc să iasă din tipare în domenii care sunt de mare interes pentru publicul feminin – educație, sănătate, cercetare, antreprenoriat, advocacy împotriva violenței domestice – atrăgând atenția asupra comunității pe care o reprezintă și reușind să transforme obișnuitul în remarcabil.

Foto: Captură video

Mihaela Tudor

Citește și:

Revista Avantaje și-a desemnat câştigătoarele celei de-a XIX-a ediţii a premiilor Femeia Anului 2016

Câștigătoarele galei 'Femeia anului' 2016

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri