Câștigătoarele galei ”Femeia anului” 2016

Marți, 28 martie, în cea mai elegantă locaţie destinată evenimentelor festive, Le Chateau, a avut loc gala Avantaje 'Femeia anului' 2016 în cadrul căreia revista Avantaje a premiat, ca în fiecare an, femei care, prin eforturile lor sustinute si prin rezultatele obtinute in activitatea caritabila, merita sa fie modele sociale. Iată câștigătoarele celor nouă categorii, alese prin votul publicului și al redacției Avantaje.

Artă și Cultură – Ana Ularu

Pentru talentul cu care promovează școala românească de teatru și  implicit imaginea pozitivă a României în lume.

Antreprenoriat feminin – Nadia Tătaru

Pentru activitatea de peste 10 ani în calitate de director al unicului post de radio dedicat copiilor și părinților din România, pentru faptul că programele sale au promovat mereu buna creștere, dezvoltare și educație a copiilor și părinților acestora, dar și pentru propunerile legislative de interes pentru copii.

Excelență în sănătate – Alina Ciupercovici

Pentru unicitatea modului de abordare în tratarea dependențelor de orice fel și pentru campaniile sociale de prevenire a situațiilor de risc în liceele din zona Sucevei.

Excelență în educație – Oana Moraru

Pentru activitatea de mentorat educațional în sprijinul elevilor, părinților și profesorilor și pentru agregarea unei comunități de părinți educați și informați care să producă schimbarea pentru o educație de calitate.

Excelență în cercetare și inovație – Ana Maria Tudorache și Miruna Alexandra Ojoga

Pentru entuziasmul și dedicarea cu care se implică încă din timpul liceului în proiecte de cercetare materializate în numeroase inovații în domeniul ingineriei medicale.

Promovarea și apărarea drepturilor femeii – Ditta Depner

Pentru campania 'Nașterea cu blândețe' dedicată stopării și prevenirii fenomenului de violență obstetrică din spitale, și pentru demersul de a crea prima maternitate din România care să apere dreptul mamelor de a naște în condiții decente, ferite de manevrele impersonale, dezumanizante și brutale.

Promovarea și apărarea drepturilor copilului – Atena Boca

Pentru inițiativa de a crea comunitatea LaPrimulBebe, un ONG care ofera sprijin proaspetelor mame prin informatii si acces gratuit la evenimentele de parenting.

Proiecte de Advocacy și Prevenirea Violenței asupra Femeilor – Bianca Deac

Pentru profesionalismul și eficiența cu care se implică în activitatea de limitare și prevenire a violenței domestice în cadrul Asociației VIVAD din Cluj Napoca.

Excelență în Jurnalismul Social – Alessandra Stoicescu

Pentru implicarea în activitatea Fundației Mereu Aproape, unde coordonează colegi și voluntari care donează pentru semenii lor aflați în nevoie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Cariera