Altețea Sa Regală Prințul Charles al Marii Britanii, din nou în România. A vizitat două centre sociale

Printul Charles saluta multimea inainte de plecareSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Altețea Sa Regală Prințul Charles al Marii Britanii a venit de ieri în România pentru a vizita două centre sociale: Casa de tip familial 'Sf. Gabriel', pentru copii care nu se află în grija părinților și Centrul de Tranzit Foyer, pentru tineri în dificultate care învață viața îndependentă.

La sosire, Prințul Charles a fost întâmpinat de președintele si fondatorul unei fundații, Jane Nicholson, împreună cu Directoarea organizației, Regina Bulai. Prințul Charles a strâns mâna tuturor beneficiariilor fundației, a discutat cu fiecare în parte și a vrut să știe detalii despre fiecare program al centrului.

Este prima dată când Prințul Charles vine la aceste programe ale fundației. De asemenea, a fost și prima dată când toți cei trei ambasadorim ASR Prințul de Wales, Prințesa Marina Sturdza și soprana Felicia Filip, s-au întâlnit la sediul Fundației pe care o sprijină.

Altețea Sa Regală Prințul Charles al Marii Britanii, din nou în România

„Este o onoare și o plăcere să îl primim pe patronul regal al fundației pentru prima dată în vizită la proiectele noastre din Popești Leordeni. Copiii și tinerii noștri au fost foarte încântați să salute un oaspete atât de special. Această vizită consolidază prietenia dintre România și Anglia,' a spus Jane Nicholson.

Prințul Charles este Patron al acest fundații din anul 2001, iar aceasta nu este prima sa vizită pentru aceste proiecte. În 2003 i-a cunoscut pe copiii Casei de tip familial Sf. Nicolae de la Suceava și a vizitat ferma organică a Fundației.

În acești ani de când este implicat ca patron, prințul Charles a sprijinit activitatea din România, găzduind mai multe evenimente de strângere de fonduri în Anglia.

În decembrie 2016, cu ocazia împlinirii a unui sfert de secol de activitate a fundației, Prințul Charles a găzduit la reședința sa Clarence House o recepție pentru prietenii, susținătorii și beneficiarii organizației.

Pentru a vedea mai multe imagini de la vizita Prințului Charles în România, deschide galeria foto de mai sus!

Mihaela Tudor

Citește și:

Zalánpatak / Valea Zălanului din județul Covasna – satul de care s-a îndrăgostit Prințul Charles

Prințul Charles și casele sale de oaspeți de la Valea Zălanului

Silvia Demeter Lowe este arhitecta Prințului Charles. Citește-i povestea!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri