Art Out te invită la concertul “Green Vibe”, spectacol de dans şi after hours

afis_concert

Bucureşti – Joi, 29 mai 2014, ora 21.00 – Art Out prezintă concertul caritabil Green Vibe' eveniment ce va avea loc în cadrul clubului The Tube. Proiectul se bucură de colaborarea cu artiști consacrați ce vă vor încânta simţurile în acea seară.

În deschidere ne vom bucura de trupa Steelborn, formație care din 2009 concertează alături de nume mari ale scenei rock din România şi care recent s-a lansat într-o nouă formula, cu solista Maria Grosu, voce de aur a muzicii romaneşti actuale.

Şcoala de dans 1st Class va dărui publicului un moment artistic de neuitat, cu coregrafii uluitoare menite să transmită voia bună în concordanță cu tematica petrecerii Green Vibe.

Seara va continua cu Arando Marques, Jimmy Dub Cortes, Alin Văduva și cu mult așteptatul show incendiar susținut de Connect-R.

Evenimentul va fi prezentat de Ramona Ana Maria Rahimian şi se înscrie în cadrul Săptămânii Europene a Tineretului, marcată anual la nivelul întregului continent prin organizarea de evenimente dedicate tinerilor în perioada 27 mai – 2 iunie.

În cadrul serii va fi organizată o tombolă cu premii creative. Participarea se face prin donarea unei sume de 5 Ron şi prin completarea talonului de participare, persoanele înscrise putând să câştige prin tragere la sorţi cursuri de dans, cocktailuri în club, produse realizate de copiii din Asociaţia Ana şi Copiii' şi Cd-uri cu muzica artiştilor invitaţi.

Obiectivul principal al acestui eveniment este acela de a sprijini Centrul de zi pentru copii din familii cu situaţie financiară precarăproiect educațional derulat de Asociația 'Ana și Copiii'. Acesta este un serviciu ce funcţionează din septembrie 2008 şi care în prezent, are un număr de 50 de beneficiari.

Centrul de zi  este un serviciu pentru  protecţia copilului a cărui misiune este de a preveni abandonul şi instituţionalizarea copiilor, prin asigurarea, pe timpul zilei, a unor activităţi educaţionale de recreere-socializare, consiliere, dezvoltare a deprinderilor de viaţa independentă, orientare şcolară pentru copii, cât şi a unor activităţi de sprijin, consiliere, educare pentru părinţi sau reprezentanţii legali.

Regăsiţi aici evenimentul pe facebook, pentru a confirma prezenţa.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte