Anunțul oficial făcut de familia regală britanică. Cine o va conduce pe Meghan Markle la altar în ziua nunții?

Cine o va conduce pe Meghan Markle la altar în ziua nunții

Deși tradiția regală impunea ca Meghan Markle să fie condusă la altar de către tatăl ei, Thomas Markle, problemele de sănătate din ultima perioadă și scandalul privind fotografiile realizate de paparazzi l-au determinat pe acesta să ia decizia de a nu participa la eveniment.

Cum tatăl ei nu va fi prezent la nuntă, reprezentanții Palatului Kensington au fost nevoiți să găsească o altă persoană care să o conducă pe Meghan Markle la altar. Deși putea renunța la ideea de a fi însoțită în drumul spre altar sau o putea desemna pe mama sa să se ocupe de acest lucru, Meghan Markle a ales să străbată culoarul bisericii la brațul unui membru important al familiei regale britanice.

Cine o va conduce pe Meghan Markle la altar în ziua nunții?

Cu o zi înainte de marele eveniment, Palatul Kensington a făcut anunțul oficial, dezvăluind că Meghan Markle va fi condusă la altar de prințul Charles.

“Domnișoara Meghan Markle i-a cerut Alteței Sale Regale Prinţul de Wales să o conducă la altar la Capela St. George, în ziua nunţii ei. Prințul de Wales este încântat să o primească pe domnişoara Markle în familia regală în acest mod “, se arată în comunicatul de presă postat pe pagina de twitter a Palatului Kensington.

Nunta regală va avea loc mâine, 19 mai, ceremonia religioasă fiind oficiată în capela St. George, aflată pe domeniul Castelului Windsor. După ce vor deveni oficial soț și soție, Meghan Markle și prințul Harry vor face o plimbare cu caleașca, salutând mulțimea, după care vor participa la recepția organizată cu ocazia nunții regale.

Bianca Hriscu

Foto: hepta.ro

Citește și:

Mesajul transmis de Meghan Markle înainte de nunta cu prințul Harry: Din păcate, tatăl meu…'

De ce este importantă prezența prințului George și a prințesei Charlotte în ziua nunții regale?

Prinţul Harry şi Meghan Markle nu vor pleca în luna de miere imediat după nuntă. Ce vor face după ceremonie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete