De ce este importantă prezența prințului George și a prințesei Charlotte în ziua nunții regale?

În ciuda problemelor apărute cu doar câteva zile înainte de nunta prințului Harry cu Meghan Markle, evenimentul își va urma cursul firesc, pregătirile fiind în toi în această perioadă. Familia și prietenii apropiați ai cuplului regal nu vor lipsi de la ceremonie, iar printre persoanele a căror prezență este foarte importantă se numără și prințul George și prințesa Charlotte.

Cei doi copii ai prințului William și ai ducesei de Cambridge, Kate Middleton, nu vor participa la eveniment doar pentru că fac parte din familia regală, ci pentru că rolul lor este unul foarte important în ziua ceremoniei.

De ce este importantă prezența prințului George și a prințesei Charlotte în ziua nunții regale?

Reprezentații Palatului Kensington au anunțat în mod oficial că prințul George, în vârstă de patru ani, și surioara acestuia, prințesa Charlotte, care a împlinit de curând trei ani, vor îndeplini două roluri deosebite în ziua nunții regale, conform time.com. Mai exact, prințul George va avea sarcina de a aduce verighetele, în timp ce prințesa Charlotte va fi domnișoara de onoare a lui Meghan Markle.

Astfel, ziua de sâmbătă nu este una emoționantă doar pentru cei doi miri, ci și pentru doi dintre copiii prințului William și ai lui Kate Middleton. Cel mai nou membru al familiei, prințul Louis, nu va asista la ceremonie.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul George și prințesa Charlotte.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Prinţul Harry şi Meghan Markle nu vor pleca în luna de miere imediat după nuntă. Ce vor face după ceremonie

Care este adevăratul motiv pentru care Regina Elisabeta a II-a alege mereu ținute colorate?

Mariana Anghel, detalii emoționante despre cea mai dificilă perioadă din viața ei: Divorțul m-a marcat enorm, a durat 11 ani'

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete