Antonia a găsit echilibrul între familie și scenă: „Îmi place să fac curățenie și să fac dulciuri”

Antonia este dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi, care se poate lăuda cu o carieră de succes, dar și cu o familie frumoasă. Ea este mama a trei copii superbi, este soție și o artistă apreciată.

Se pare că ea a găsit secretul pentru a se bucura de fiecare clipă atât pe scenă, cât și alături de cei dragi.

Antonia a găsit echilibrul între familie și scenă

Antonia a povestit cum se descurcă cu toate și cum a reușit să găsească un echilibru între viața de familie, dar și cea profesională.

„Ne ajută foarte mult părinții noștri, ei stau cu Dominic și Akim atunci când noi avem concerte și filmări. Maya este în Italia, deja este mare, merge la școală, este pasionată de dans și îi place să și cânte. Învață bine și sunt extrem de mândră de ea. Mi-ar plăcea să o pot aduce și pe ea în țară, deja de prea mulți ani nu am putut să fac acest lucru și mi-aș dori să îi cunoască și pe frații ei, altfel decât pe Skype. Dominic este un copil energic, merge la grădiniță, îi place să danseze și deja cântă, însă Akim este încă micuț să aibă anumite preocupări, dar crește și ne bucurăm de fiecare zi împreună. Dominic îl iubește foarte mult și are grijă de el', a povestit Antonia, pentru Antena 1.

Atunci când nu este pe scenă, artista are grijă să se ocupe de treburile casnice.

„Când sunt acasă, îmi place să fac curățenie, sunt o persoană organizată și obsedată de curățenie. Și îmi mai place și să fac dulciuri, însă nu să spăl și vase', a adăugat Antonia.

În prezent, cântăreața face parte din juriul emisiunii „The Four – Cei 4', de la Antena 1, iar în acest weekend va avea loc finala show-ului.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Se luptă prin instanțe de mai bine de patru ani! Când se va finaliza divorțul dintre Antonia și Vincenzo Castellano

Antonia, în lacrimi la televizor: „M-ai făcut să plâng! Ce altceva ar fi trebuit să mai facă?'

Antonia și-a schimbat look-ul, chiar de ziua ei! Mesajul lui Alex Velea pentru ea: „M-ai făcut un om mai bun'

Antonia, în depresie din cauza divorțului de Vincenzo Castellano! Cântăreața a plecat în Italia la fiica ei: „Am momente în care clachez'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete