Antonia, în depresie din cauza divorțului de Vincenzo Castellano! Cântăreața a plecat în Italia la fiica ei: „Am momente în care clachez”

Procesul de divorț dintre Antonia și Vincenzo Castellano care s-a întins pe ani de zile, i-a provocat artistei multă durere. Antonia a trecut chiar și printr-o depresie, iar depărtarea de fiica ei o măcina în fiecare zi.

Cu toate acestea, cântăreața nu s-a lăsat doborâtă de probleme și a continuat să lupte pentru fericirea familiei sale. Antonia a plecat în Italia, pentru a fi lânga fiica ei Maya, chiar în urmă cu câteva ore, conform spynews.ro. Cele două petrec din nou timp împreună, după ce nu s-au văzut pentru o perioadă lungă.

Antonia, în depresie din cauza divorțului de Vincenzo Castellano

În urmă cu ceva timp, Antonia a mărturisit că a trecut printr-o depresie grea.

„Mai am momente în care, că sunt și eu om, pur și simplu, clachez. Am trecut și eu printr-o mică depresie, doar că am ales să nu vorbesc despre asta. Faptul că (n.r. eu și Vincenzo), în acte, suntem încă soț și soție înseamnă că a trebuit să depun niște acte să schimb numele lui Dominic și Akim. Maya și-a văzut frații doar online. Aș vrea să termine totul ca să scăpăm', a spus Antonia în urmă cu câteva săptămâni.

Cântăreața așteaptă ca divorțul de Vincenzo Castellano să fie finalizat, pentru a-și putea aduce fiica în România. Până atunci, singurul mod în care se pot vedea este ca Antonia să meargă în Italia.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Antonia lansează primul single din 2018 alături de Connect-R: „E un artist pe care îl apreciez'

Se luptă prin instanțe de mai bine de patru ani! Când se va finaliza divorțul dintre Antonia și Vincenzo Castellano

Antonia a mărturisit de ce nu poate obține custodia fetiței sale Maya: „Nimeni nu merită asta!'

Antonia a plecat în Italia să-și vadă fetița! Când a ajuns, a rămas surprinsă de cum a gasit-o pe Maya

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete