Se luptă prin instanțe de mai bine de patru ani! Când se va finaliza divorțul dintre Antonia și Vincenzo Castellano

Antonia divortSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

Antonia și Vincenzo Castellano sunt în proces de divorț de mai bine de patru ani, iar actele nu au fost finalizate nici până în ziua de astăzi. Se pare că situația aceasta s-ar putea schimba în curând. 

În scurt timp, Antonia va putea în sfârșit o femeie liberă și se va putea preocupa liniștită doar de relația pe care o are cu Alex Velea. Se pare că divorțul dintre Antonia și soțul său, Vincenzo Castellano mai depinde doar de două acte. Este vorba despre rezultatul anchetei sociale din Italia, iar cel de-al doilea este cel legat de traducerea certificatului de căsătorie. Cele două formalităţi sunt în curs de definitivare, iar separarea dintre cei doi soţi va avea loc în Bucureşti.

Când se va finaliza divorțul dintre Antonia și Vincenzo Castellano

Astfel, fetița pe care cei doi o au împreună va avea domiciliul în Italia, iar cântareața va putea să o viziteze de câte ori își dorește. Cu toatea acestea, Maya va putea să vină în România, doar însoțită de tatăl său.

„Aşteptăm să primim aceste acte. De un an tot aşteptăm, căci ne-am lovit de birocraţia din Italia. Va mai dura destul de puţin, lucrurile sunt pe un făgaş bun. În 2016 s-a efectuat această anchetă, însă nu s-au respectat nişte detalii şi a fost necesară repetarea ei. Divorţul va avea loc la un notariat din Bucureşti, de comun acord, deşi iniţial voiau să-l mute în Italia. În cele din urmă au ajuns la o înţelegere. După ce vom avea aceste acte se va face un divorţ prin acord. Antonia va fi o femeie liberă anul acesta, numai sub îndeplinirea actelor de procedură cu Italia', au declarat surse juridice din preajma Antoniei şi a lui Vincenzo Castellano, pentru Click!.

După finalizarea divorțului dintre Antonia și Vincenzo, cel mai probabil se vor rezolva și problemele cu care s-a confruntat artista în relația cu Alex Velea. Cei doi au împreună doi băieți, pe nume Dominic și Akim. Ei nu au fost botezați nici până în acest moment, deoarece ei figurează în acte ca fiind copiii lui Vincenzo Castellano.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: libertatea.ro, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

De ce s-au despărțit, de fapt, Antonia și Vincenzo Castellano? Italianul a spus adevărul

Antonia a mărturisit de ce nu poate obține custodia fetiței sale Maya: „Nimeni nu merită asta!'

Antonia a plecat în Italia să-și vadă fetița! Când a ajuns, a rămas surprinsă de cum a gasit-o pe Maya

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete