Antonia, în lacrimi la televizor: „M-ai făcut să plâng! Ce altceva ar fi trebuit să mai facă?”

Antonia a avut parte de un moment neașteptat, chiar se afla în timpul filmărilor pentru emisiunea „The Four – Cei 4'. Faptul că o concurentă care îi plăcea foarte mult nu a primit voturile necesare pentru a rămâne în competiție, a făcut-o pe Antonia să răbufnească.

În ciuda unei prestații emoționante, o concurentă de la emisiunea „The Four – Cei 4' pe care Antonia a îndrăgit-o extrem de mult, nu a primit voturile necesare, lucru care a făcut-o pe jurată să răbufnească.

„Eu sunt foarte sensibilă și m-ai făcut să plâng! Ce altceva ar fi trebuit să mai facă? A cântat, a adus rap, a dansat! Este favorita mea!', a spus Antonia, care apoi a îmbrățișat-o îndelung pe cântăreață.

Antonia, în lacrimi la televizor

Bătălia pentru un loc printre Cei 4 continuă și sâmbătă, de la ora 20.00, când noi challengeri, tineri muzicieni talentați și dornici să se afirme, vor încerca să obțină un loc ocupat de cei patru artiști aflați pe scaune, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranță! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar jurații Antonia, Feli, Cheloo și Carlas Dreams vor evalua prestația sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraților au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre „Cei 4'.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger și unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicației „The Four – Cei 4', iar cântărețul cu cele mai multe voturi se va așeza pe scaun. În situația în care unul dintre „Cei 4' își piede locul, există o șansă de salvare: Artiștii care au ocupat de-a lungul competiției un scaun pot fi votați de telespectatori prin intermediul aplicației „The Four – Cei 4' timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiției, iar patru dintre ei, care au obținut cele mai multe voturi, pot fi întorși direct în semifinală. Challengerii care nu reușesc să obțină un scaun, nu pot fi readuși în competiție.

Lupta pentru a rămâne unul dintre „Cei 4' vine însă și cu o mulțime de avantaje, iar cu fiecare săptămână în plus în care reușesc să își păstreze scaunul, aceștia vor avea ocazia să lucreze cu specialiștii industriei muzicale românești.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Antonia, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, Antena 1

Mihaela Tudor

Citește și:

Antonia și-a schimbat look-ul, chiar de ziua ei! Mesajul lui Alex Velea pentru ea: „M-ai făcut un om mai bun'

Antonia, în depresie din cauza divorțului de Vincenzo Castellano! Cântăreața a plecat în Italia la fiica ei: „Am momente în care clachez'

Antonia lansează primul single din 2018 alături de Connect-R: „E un artist pe care îl apreciez'

Se luptă prin instanțe de mai bine de patru ani! Când se va finaliza divorțul dintre Antonia și Vincenzo Castellano 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete