Fiul cel mic al Mirelei Vaida a împlinit un an! „1 anișor de când îl avem pe Bucurilă!”

Fiul cel mic al artistei și prezentatoarei de televiziune Mirela Vaida (37 de ani), Tudor, a împlinit un an! Cum l-a serbat familia pe mezin?

Fiul cel mic al Mirelei Vaida a împlinit un an! „1 anișor de când îl avem pe Bucurilă!”

„Azi, 1 anișor de când îl avem pe Bucurilă! Ăsta mic e vesel mereu!! Mulțumim, Tudor, că ne amuzi în fiecare clipă! Să fii sănătos și zâmbăreț toată viața!”, a scris Mirela Vaida, azi, pe Instagram.

„Am ajuns cu tortul acasă. Trebuia să-l mâncăm abia mâine, când Tudor va împlini un anișor! N-am reușit să îl ținem până mâine!!

Copiii și l-au împărțit deja! Deci, îmbrăcați în pijamale, i-am suflat deja în lumânărică și i-am cântat!

Mâine o luăm de la capăt! Petrecerea a început!”, mai scria ieri seară, 9 aprilie, prezentatoarea TV, pe Instagram.

Mirela Vaida, despre a patra sarcină: „Noi nu stăm de două ori pe gânduri”

Vorbind în trecut cu jurnaliștii Libertatea, Mirela Vaida a dezvăluit că nu exclude posibilitatea ca, în vreo doi ani, ea și soțul ei să devină părinți pentru a patra oară.

„Soțul meu își dorește mult încă o fetiță, deja proiectează în mintea lui să vină peste vreo doi ani.

Mi-a și calculat vârsta. «La 40 de ani, să ai patru copii, uite ce frumos sună totul!», mi-a spus.”

Mirela continuă însă prin a menționa că, în cazul ei, „fiecare sarcină s-a cunoscut mai mult decât anterioara și nu atât din punct de vedere fizic, cât din punct de vedere emoțional”.

Mirela Vaida: „Când vrei să fii o mamă dedicată 100% e greu să spui că îl vrei pe al patrulea”

„Când vrei să fii o mamă dedicată 100% e greu să spui că îl vrei pe al patrulea și crește singur, cu ceilalți. Nu e așa.

Copilul are nevoie de tine zi și noapte. Primul an de viață este foarte greu. Eu i-am alăptat pe toți până la aproape un an, pe fiecare în parte, și asta înseamnă să te dedici, înseamnă o oboseală acumulată.

De aici trebuie să plecăm. Dar da, în plan noi mai avem. Vedem ce se întâmplă peste vreo doi ani și dacă ne mai hotărâm să îl facem și pe al patrulea, noi nu stăm de două ori pe gânduri”, a mai adăugat vedeta, pentru aceeași sursă menționată anterior.

Mirela Vaida este o femeie împlinită. Are o carieră de succes, o familie frumoasă, un soț atent și iubitor, trei copii superbi și o soacră care-i este de mare ajutor.

Prezentatoarea de televiziune și soțul ei, Alexandru Vaida, s-au cunoscut în anul 2005 și s-au căsătorit patru ani mai târziu, în 2009.

Împreună au trei copii, doi fii și o fiică, Tudor (1 an), Vladimir (3 ani) și, respectiv, Carla (5 ani).

Titza, mama soțului ei, este de ceva timp un extra-ajutor. Asta după ce a renunțat la locuința sa din Cluj-Napoca și s-a mutat în București, ca să-și îngrijească nepoții.

Foto: Instagram

Citește și:

Gina Pistol, despre dificultățile întâmpinate în timpul filmărilor pentru Asia Express: „Localnicii nu știau să vorbească deloc engleză”

Cum decurge viața Lidiei Buble și a lui Răzvan Simion în izolare? „Nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic”

Însărcinată pentru a doua oară la nici un an de la nașterea primului copil! „Recunoscătoare pentru această mică rază de soare”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete