Animalele de companie care au cucerit Internetul

Sunt haioase, inteligente, frumoase și puse pe șotii. Animalele de companie au cucerit rețelele de socializare și au strâns fani din întreaga lume. Ai și tu un astfel de animal cu potențial de vedetă?

Majoritatea este deținută de căței și pisici, încă există și câteva apariții cu totul speciale: un porc, un raton, veverițe, arici și chiar și un porc de Guineea chel. Dintre acestea, ți-i prezentăm astăzi pe…

Animalele de companie vedetă

Jiff Pom, cățelul pomeranian. Dacă e să ne luăm după cifrele înregistrate pe contul lui Instagram, fruntaș la vedetele canine este Jiff Pom. Are peste 10 milioane de următori pe Instagram, la care se adaugă fanii de pe YouTube, Facebook și, bineînțeles, Tik Tok. Dar succesul lui nu se reduce la asta. Micuțul Pomeranian deține două recorduri mondiale Guinness pentru viteza cu care merge pe două lăbuțe. În plus, are câteva apariții alături de celebrități, precum Katy Perry. Aceasta l-a ales ca invitat special în videoclipul melodiei Dark Horse.

Venus, pisica cu două fețe. Venus the Two Face Cat este uimitoare. Cu blana de pe cap în două culori, dar și cu cei doi ochi în culori diferite, minunăția aceasta de pisică fascinează. De fapt, explică proprietarii, această pisică adorabilă are o mutație genetică, mai exact conține două tipuri de ADN care au făcut posibilă această coloratură perfect de incredibilă.

Esther, scroafa-minune. Esther the Wonderpig are și ea propriul fan club. Când Esther a fost înfiată, proprietarilor li s-a spus că nu va crește, va rămâne la stadiul de purceluș. Dar, surprinză, Esther a crescut și-a tot crescut. Cum în Canada este ilegal să locuiești în casă cu un porc domestic de dimensiune normală, proprietarii au reușit să se mute. Mai mult, au construit o fermă-sanctuar unde salvează și adăpostesc animale de fermă neglijate, abandonate.

Grumpy Cat, nu te vom uita niciodată

Grumpy Cat, cea mai cunoscută pisică morocănoasă de pe Internet, a murit acum 3 ani, însă fanii nu au uitat-o. A fost o celebritate în adevăratul sens al cuvântului: a participat la shuw-uri Tv, a apărut pe coperte celebre și a strâns o avere impresionantă din afacerea familiei cu tricouri, cărți și felicitări cu chipul ei mereu supărat. În plus, are și o statuie de ceară la muzeul Madame Tussaud.

Mai jos găsești galeria celor mai simpatice animale online.

Citește și: Cine a câștigat premiul pentru cea mai amuzantă fotografie cu animale

Foto: Instagram

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse