S-au decernat premiile pentru cele mai amuzante fotografii cu animale

SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

De curând au fost anunțați câștigătorii celor mai amuzante fotografii cu animale în sălbăticie, pentru anul 2020. Toate fotografiile din concurs pe care le puteți vedea pe site-ul comedywildlifephoto.com au fost absolut fabuloase dar câștigătorii au fost aleși pe baza voturilor și merită onoarea de a fi numiți cei mai buni dintre cei mai buni.

Câștigătorul de anul acesta este Mark Fitzpatrick pentru fotografia sa uimitoare pe care a denumit-o “Terry vă arată degetul…”. Fotografia a strâns peste 7000 de like-uri ceea ce înseamnă că oamenii au apreciat fața nemulțumită a broaștei țestoase Terry. Mark a surprins imaginea când înota cu broaștele țestoase de pe Insula Lady Elliot din Qeensland, Australia.

Astfel a reușit să surprindă momentul în care broasca se trage puțin înapoi în timp ce înota, suficient cât să pară că degetul mijociu este ridicat…

Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc marți, în direct pe Instagram și a atras pasionați de fotografie din întreaga lume. Câștigătorul, Mark Fitzpaptrick a declarat că nu se aștepta ca fotografia lui să câștige marele premiu care a constat într-un safari în Masai Mara, Kenya și un aparat de fotografiat Nikon.

“A fost uimitor să văd reacțiile pozitive pe care le-a stârnit fotografia mea. Mă bucur că Terry a făcut oamenii să râdă în vremuri atât de dificile. Sper ca acest lucru să fie un mesaj de încurajare pentru noi să protejăm animalele sălbatice și habitatul lor”  a declarat fericitul câștigător.

Foto: https://www.facebook.com/comedywildlifephotoawards

Citește și:

Poliția Română are umor: iarna se recomandă ceaiul de plante, dar cannabisul, ba!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro