Andrei Leonte, despre magia iubirii absolute

Andrei Leonte este artist. Unul destul de atipic. Este deschis, sincer și… dezarmant de modest. O modestie rar întâlnită în ziua de azi. O calitate în fața căreia rămâi fără reacție. 

Subiectele pe care i le-am propus spre discuție i-ar fi făcut pe mulți, probabil, să se eschiveze, să dea răspunsuri parțiale sau să treacă rapid peste ele. La 28 de ani, Andrei Leonte are o experiență de viață vastă, iar lecțiile învățate de el i-ar prinde bine oricăruia dintre noi.

“Iubirea reală nu trebuie îngrădită”

Sursa de inspirație pentru melodiile sale o reprezintă experiența de viață. Drept urmare, am vrut să aflăm dacă melodia “Te iubesc cât 2” are un corespondent și în realitate și dacă Andrei chiar iubește cât doi. Și așa am aflat, printre altele, că artistul are o reprezentare foarte clară a ideii de iubire.

În ziua de azi, puțini sunt cei care mai cred în iubire, care fac ceva s-o găsească și s-o păstreze. Intrăm în relații precauți, purtând cu noi teama de a nu fi trădați și de a suferi peste măsură. Ne cenzurăm sentimentele și refuzăm să ne implicăm prea tare de teama de a nu fi răniți.

“Iubirea reală nu trebuie îngrădită. Nu cred că trebuie să-ți propui asta. Iubirea se întâmplă și trebuie s-o lași să vină de la sine, să curgă… Eu nu iubesc cât doi pentru că ar fi vorba despre o limitare”, spune Andrei Leonte. Declarația integrală, în fragmentul video de mai jos.

“Cred în iubirea absolută”

Andrei spune că, pentru el, iubirea are ceva magic, divin, iar această convingere îl face să creadă încă în iubirea absolută. “În iubire nu există nuanțe. În iubire există ceva magic, ceva divin, dar trebuie să cauți acea magie. Eu o caut și de asta cred că poate exista iubire absolută”, mai spune Andrei Leonte.

Întreaga declarație pe tema iubirii absolute, în materialul video de mai jos.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Video