Andreea Moraru, de pe coperta AVANTAJE de septembrie: ”Sunt fericită cu viața mea”

Protagonista copertei este Andreea Moraru Berbec, are 34 de ani, mama unei fetițe de 5 ani, profesor de limba engleză.

andreea-moraru-2

Sunt o fire prietenoasa, energica și vesela, ceea ce ma ajuta și în lucrul cu copiii, fiindca sunt profesor de limba engleza la gradinița și la gimnaziu. Lucrul cu copiii nu e deloc ușor, dar satisfacția de a-i auzi pe copii ca vin la cursurile tale pentru ca le place e infinit mai mare și atunci simți ca efortul merita din plin. Cred ca o moștenesc pe mama (educator de o viața), ea e mentorul meu.

M-am cunoscut cu soțul meu pe un „gard… Cum a spus și Ralph Waldo Emerson, „cei care sunt destinați sa se întâlneasca se vor întâlni aparent întâmplator, dar exact când trebuie. Suntem de 12 ani împreuna, iar cuvântul de baza e încrederea. În 2008 a aparut Sandra Nicole Giana, un „cadou în ghetuțe pentru ca s-a nascut de Moș Nicolae.

andreea-moraru-1

Toate experințele de pâna acum mi-au aratat care e calea mea spre un viitor mai bun. În viața trebuie sa facem ce ne place – oamenii ne vor judeca oricum, indiferent de situație. Am învațat sa nu mai fiu ca o carte deschisa pentru oricine. Îmi numar prietenii adevarați pe degetele de la o mâna. Cea mai mare razbunare de care sunt capabila e uitarea și indiferența fața de cei care m-au nedreptațit.

La ședința foto m-am simțit minunat. Deși nu a fost prima mea experința de acest gen, acum a fost deosebita și se datoreaza oamenilor pe care i-am avut în jurul meu. Ei m-au facut sa ma simt ca o „diva.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse