Andreea Marin, mărturisiri emoționante despre momentele care i-au marcat viața: “Am ajuns în punctul în care să mă gândesc la un gest extrem”

Andreea Marin momentele care i-au marcat viața
Vezi pozele

Dacă ar fi să judecăm după zâmbetul larg pe care îl are mereu pe față și după optimismul ei, cu siguranță am putea spune că Andreea Marin chiar a fost ferită de greutăți, iar de-a lungul vieții s-a putut bucura doar de momente frumoase. Cu toate acestea, atunci când își deschide sufletul, Andreea Marin mărturisește că au existat câteva situații care i-au marcat existența și peste care cu greu a reușit să treacă.

Andreea Marin este o persoană puternică și a încercat să inspire și alte femei să găsească puterea de a trece mai departe peste încercările care pot să apară la fiecare pas. Deși are mereu o atitudine pozitivă, lucrurile nu au fost întotdeauna roz în viața vedetei, aceasta confruntându-se cu o depresie puternică și din cauza căreia era pe punctul de a face un gest extrem.

Andreea Marin, mărturisiri emoționante despre momentele care i-au marcat viața

Momentul care i-a marcat viața Andreei Marin a fost moartea prematură a mamei, la doar 38 de ani. Situația dramatică a determinat-o să se maturizeze mult mai repede și o parte importantă a copilăriei i-a fost răpită de această pierdere dureroasă.

“Mama mi-a murit în braţe deşi avea 38 de ani. Nu era deloc bolnavă. Era un om frumos, isteţ, plin de viaţă. Fără a cădea în latura dramatică, adevărul este că lucrurile trec şi că trebuie să le trăim frumos la momentul potrivit. Pur şi simplu. În primul rând, m-am maturizat peste noapte. Am fost nevoită să am grijă de sora mea, chiar şi de tata la acea vreme. A trecut la 38 de ani, câţi avea atunci, printr-o experienţă dureroasă şi foarte grea. A rămas tată şi mamă, în acelaşi timp, pentru două fetiţe. Nu a fost uşor. Aşa că maturizarea bruscă a dus la pierderea unei părţi importante din copilăria mea. “, a spus Andreea Marin, într-un interviu pentru adevarul.ro.

Nu doar pierderea mamei a afectat-o pe Andreea Marin, ci și cele trei divorțuri și-au pus amprenta asupra ei. Cu toate acestea, vedeta este convinsă că este nevoie ca lucrurile să se termine atunci când merg în direcția greșită și că fericirea nu depinde doar de un bărbat, ci de o mulțime de alte aspecte.

Andreea Marin, lupta împotriva depresiei

Depresia nu mai este un subiect tabu, această afecțiune devenind din ce în ce mai des întâlnită. În ciuda faptului că într-o anumită perioadă a vieții ar fi putut spune că este împlinită din orice punct de vedere, Andreea Marin a mărturisit că a existat un moment în care s-a confruntat cu depresia.

“A fost o perioadă foarte grea. Ba chiar am ajuns în punctul în care să mă gândesc la un gest extrem, eu persoana atât de puternică în ochii celorlalţi. Eram într-o perioadă în care, din afară părea foarte bună, aveam un copil de un an şi ceva, casă, masă şi tot ce aş fi avut nevoie. Teoretic, nu aveam de ce să fiu tristă, dar fiecare om le ştie pe ale lui. A fost foarte greu, am ajuns să nu mai pot controla furtuna din mine, să mă simt foarte rău, deloc motivată să merg mai departe. A fost cumplit. Eram după o naştere şi am trăit această depresie postnatală. Desigur, erau şi nişte motive personale. În acea perioadă a avut loc şi pierderea Mădălinei Manole. Eu nu realizam că trăiesc o depresie, de obicei depresivul nu ştie şi nu acceptă să i se spună că asta trăieşte. I se pare că e arătat cu degetul şi că este privit ca un nebun. Nimănui nu-i place să i se pună o astfel de etichetă.”, a mărturisit Andreea Marin.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Marin.

Foto: facebook

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle vor returna cadourile primite în ziua nunții. Care este motivul?

Prima fotografie cu fetița Elenei Băsescu. Imaginea emoționantă cu micuța Anastasia

Elena Merișoreanu a fost înșelată de soț. De ce nu a vrut să divorțeze

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete