Elena Merișoreanu a fost înșelată de soț. De ce nu a vrut să divorțeze

Elena Merișoreanu a fost înșelată de soț2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Elena Merișoreanu a fost înșelată de soț. Interpreta de muzică populară a povestit în mai multe emisiuni tv că, deși soțul a înșelat-o în repetate rânduri, nu a vrut să divorțeze.

Artista este căsătorită de peste 40 de ani cu Viorel Croitoru, un personaj controversat pentru rolul pe care l-a avut la Revoluția din 1989, perioadă în care ocupa funcția de comandant al Miliției Sectorului 1.

Motivul pentru care Elena Merișoreanu a refuzat să divorțeze

Cu siguranță, nu puține femei aflate în situația artistei ar pune capăt unei relații în care partenerul de viață înșală. Invitată într-o emisiune de la Antena 1, Elena Merișoreanu a dezvăluit motivul pentru care a preferat să vadă partea bună a relației: „Cine spune că n-a avut probleme în căsătorie minte! Eu și soțul meu avem o relație frumoasă, dar au fost și probleme. M-a înșelat și m-am gândit la divorț. Atunci a intervenit mama care mi-a spus câteva vorbe pe care le țin minte și astăzi: «Să destrami este foarte ușor, să construiești e dificil». În plus, el ar fi rămas întotdeauna cel mai bun și singurul tată al fetelor noastre, așa că am depășit.”

Citeste si Elena Merișoreanu a sărit cu parașuta: „Am vrut să încerc adrenalina la maximum'

Sfatul Elenei Merișoreanu pentru femeile aflate în relații dificile

Deși Elena Merișoreanu a fost înșelată de soț, le sfătuiește pe femeile aflate în aceeași situație ca ea să-i urmeze exemplul. În viziunea artistei, divorțul ar trebui să aibă loc doar în anumite circumstanțe: “Un singur sfat le dau femeilor, lăsați-l doar dacă vă bate, dacă nu aduce bani acasă şi nu-și vede de familie şi de copii, în clipa aia îl lași fără regrete. Altfel… te mai gândești!', spune Elena Merișoreanu.

Surse foto: pagina de facebook a artistei, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete