Elena Merișoreanu a fost înșelată de soț. De ce nu a vrut să divorțeze

Elena Merișoreanu a fost înșelată de soț. Interpreta de muzică populară a povestit în mai multe emisiuni tv că, deși soțul a înșelat-o în repetate rânduri, nu a vrut să divorțeze.

Artista este căsătorită de peste 40 de ani cu Viorel Croitoru, un personaj controversat pentru rolul pe care l-a avut la Revoluția din 1989, perioadă în care ocupa funcția de comandant al Miliției Sectorului 1.

Motivul pentru care Elena Merișoreanu a refuzat să divorțeze

Cu siguranță, nu puține femei aflate în situația artistei ar pune capăt unei relații în care partenerul de viață înșală. Invitată într-o emisiune de la Antena 1, Elena Merișoreanu a dezvăluit motivul pentru care a preferat să vadă partea bună a relației: „Cine spune că n-a avut probleme în căsătorie minte! Eu și soțul meu avem o relație frumoasă, dar au fost și probleme. M-a înșelat și m-am gândit la divorț. Atunci a intervenit mama care mi-a spus câteva vorbe pe care le țin minte și astăzi: «Să destrami este foarte ușor, să construiești e dificil». În plus, el ar fi rămas întotdeauna cel mai bun și singurul tată al fetelor noastre, așa că am depășit.”

Citeste si Elena Merișoreanu a sărit cu parașuta: „Am vrut să încerc adrenalina la maximum'

Sfatul Elenei Merișoreanu pentru femeile aflate în relații dificile

Deși Elena Merișoreanu a fost înșelată de soț, le sfătuiește pe femeile aflate în aceeași situație ca ea să-i urmeze exemplul. În viziunea artistei, divorțul ar trebui să aibă loc doar în anumite circumstanțe: “Un singur sfat le dau femeilor, lăsați-l doar dacă vă bate, dacă nu aduce bani acasă şi nu-și vede de familie şi de copii, în clipa aia îl lași fără regrete. Altfel… te mai gândești!', spune Elena Merișoreanu.

Surse foto: pagina de facebook a artistei, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete