Traian Băsescu, primele declarații după ce fiica lui, Elena, a născut a treia oară: „Are experiență deja mai multă decât maică-sa”

Astăzi, Elena Băsescu a devenit mamă pentru a treia oară și a născut o fetiță sănătoasă, pe nume Anastasia. Ea este primul copilul al lui Cătălin Tomata, care este logodnicul Elenei.

Fostul președinte Traian Băsescu, tatăl Elenei, a fost și el alături de fiica lui și a fost foarte emoționat de acest moment unic, în care a devenit din nou bunic. Traian Băsescu era foarte fericit când a ajuns la spital și a mărturisit că nașterea a decurs foarte bine.

Traian Băsescu, primele declarații după ce fiica lui, Elena, a născut a treia oară

„Sunt obișnuit, dar n-ai cum să n-ai emoții. Ei au ales numele. A stat liniștită (n.r. când am luat-o în brațe). Pare a fi înaltă, ca taică-su. Sigur că am avut (n.r. emoții când a intrat Elena în cezariană). E a treia naștere, e cezariană. E foarte bine. Mănâncă. Are experiență deja mai multă decât maică-sa, că e la al treilea copil. Mama ei e cu ceilalți doi copii. Mă bucur că-i fetiță pentru că sunt doi nepoței și două nepoțele. (n.r. Poza postată) mi-a trimis-o fiica. (…) Joi (n.r. va merge acasă)', a declarat Traian Băsescu, în fața spitalului unde fiica sa a născut, conform spynews.ro.

Anastasia este cel de-al treilea copil al Elenei Băsescu. Fiica fostului președinte mai are doi copii, din prima căsătorie cu fostul ei soț, Bogdan Ionescu, și anume o fetiță pe nume Sofia Anais și un băiat pe nume Traian. În urmă cu ceva timp, Elena Băsescu a declarat că își dorește să aibă trei copii, și iată că după divorț, visul i s-a împlinit.

În prezent, Elena Băsescu are o relație cu Cătălin Tomata, un bărbat mai tânăr decât ea cu 12 ani.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Prima fotografie cu fetița Elenei Băsescu. Imaginea emoționantă cu micuța Anastasia

Elena Băsescu și-a dus copiii în cârcă la slujba de Înviere! Imagini cu fiica fostului președinte însărcinată în 8 luni

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete